PARTYINFO

 

PROGRESSIVE

Datum konání:
09.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Paradogs - Karlovy Lázně
DJs:
X-Press 2 (www.xpress2.com, uk), Martin Gredner, Bo.dan, Rocky, Diesel, Ashley Beedle
Popis:
vstup do 22:00 50 czk, poté 120 czk
 
 
X-Press 2 přijíždějí do Prahy s aktuálním albem
Slavná trojka X Press 2 se opět po letech chystá přijet předvést své djské kvality pražskému publiku. Chcete-li vidět opravdové legendy, nepropásněte jejich set příští pátek na akci Progressive v Karlových Lázních. Za gramofony je doplní domácí DJs Martin Gredner a Bo.Dan.
 
Tato trojice se u nás naposledy představila před 2 roky na beznadějně vyprodané MTV party a asi je netřeba dlouze představovat, ale pro úplnost:

Rok 2001 je už nějaký ten pátek minulostí, ale jistě i dnes si mnoho lidí vzpomene na houseové hymny jako Lazy, Smoke Machine nebo I Want You Back s hostujícím Dieterem Meierem z projektu Yello. Všechny výše zmíněné singly a další neméně kvalitní housiny se nachází na albu Muzikizum, které vyšlo právě v roce 2001. (Jeho název je čitelný stejně zprava jako zleva).

X-Press 2 jsou Rocky, Diesel a Ashley Beedle. Trio šikovných producentů a DJů z rodiny Skint Records. Dalšími členy rodiny jsou například Fatboy Slim, Freq Nasty nebo FC Kahuna. V Česku se X-Press 2 kromě již zmíněné MTV party představili také na party Global Connection v roce 2002 a svým mixem ze šesti gramofonů rozhodně neurazili.

Nyní téměř po šesti letech se rozhodli vyprázdnit šuplíky a nedočkavé fanoušky potěšit tím nejlepším, co před námi ještě nedávno zatajovali. Na albu se samozřejmě sešlo i několik vážených hostů. I na nové albu zazní především mužné vokály, stejně jako tomu bylo u alba předchozího. Konkrétně se jedná o frontmeny skupin The Music, Lambchop a Radio4.

Najdete zde singly Give It s hostujícím Kurtem Wagnerem z Lambchop, dále Kill 100 ve které si zazpíval Rob Harvey z The Music, ale i spolupráce s Timem DeLaughterem, Antony Romanem nebo synth-popovými Kissing The Pink by mohla albu dodat tu správnou šťávu.

Nové album Makeshift Feelgood od houseového tria X-Press 2 vyšlo na konci září 2006, rozhodně doporučujeme! Stejně jako návštěvu Karlových lázní v pátek 9. února 2007, kdy tu toto věhlasné trio vystoupí ve své dvouhodinové show na šest gramofonů , ve které zazní vše od deep houseu, přes nekompromisní perkuse až po neuvěřitelné vokální tracky.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016