PARTYINFO

 

ITCH MY HA HA HA

Datum konání:
09.02.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Machine Funck, Joshek, Valoa, Fiju, Petitte Pigeon, Greatest Hits Collective
Live:
Peťo Tázok & Band (sk), Dodgy Stereo (uk)
Popis:
start 20:00, vstup 80/100 czk
 
 
Itch My Ha Ha Ha tento pátek v brněnské Flédě
 
 
Nikdo se netváří, že objevuje Ameriku, ikdyž ji objevuje. Na začátek však krátký jmenný seznam - tahle klubovka představila od roku 2004 už pár důležitých jmen…Tim Wright (Uk), Optimo Espacio (Uk), Sofa Surfers (At), JoJo de Freq (Uk) , Steve Morell (De), Bullerbyne, Nihilists, Magnetik, Adam Sky (De) atd. Letos přijala status celoročního warm-upu k festivalu NEW NEW!. (www.newnew.cz).

Eat My Hahaha, Shit My Hahaha, Itch My Shit, Hahaha My Itch, co takhle "Itch My Hahaha"? Jedna z mnoha brainstormingových schůzek degenerovaných duší, když se nudí. A právě plodnost nudy žene dopředu určité duše, vede je k tomu, aby zrealizovala projekt, který zrcadlí fakt, že klubová scéna sice žije, ale přestěhovala se lidem do jiné části mozku, chápání a duše.“ Edice "Itch My Hahaha" opět zpět na Flédě díky vaší obrovské poptávce. Nová generace se baví jinak.

Dvě pódia plná tučné hudby, anymované videoprojekce, dekorace a speciální HA HA HA koktejl.

Peťo Tázok (SK) live je raper z jiné dimenze, svým heliovým hlasem na albu VP84 (Muteme rec.) rozčeřil stojaté vody CZ/SK hiphopu plné sinic a pololeklých ryb. Necelých 12 minut jeho alba je hustších, než většina místní hh produkce za posledních 5 let. Hudbu a scratche mu obstarává Karaoke Tundra (mimo jiné remixer Roots Manuwy z Ninja Tune) a na baskytaru hraje Ondra Skala alias Ježís táhne na Berlín (taktéž Muteme, znáte z New New!2006…).

Svým vystoupením na IMHHH tak trochu splácí dluh svým brněnským fanouškům, kteří jej napjatě očekávali už na NN!. Poprvé live v ČR!!!

Web: www.myspace.com/petotazok
Album zdarma: http://www.muteme.cz/?id=147〈=0

Dodgy Stereo (UK) live je hudební chameleon. Nenachytáte ho ustrnutého na jednom stylu déle než 3 songy. A to je dobře. Ve všem co dělá uslyšíte jeho rukopis, i když rapuje do click and cuts nebo trhá struny na španělce. Velmi talentovaný anglický hudebník tč. přebývající v Brně uhranul publikum na NN!06 tak trochu skryt na druhém pódiu. Jednoho až překvapí hudba tak bohatá na netřelé nápady…

Web: www.myspace.com/dodgystereo

Machine Funck djset
Gramofony, samplery, efektory, synthy, vocoder, další gramofony a mixáky - to vše spojené v jeden fungující a pulzující celek, ze kterého se linou zvuky nadčasové elektronické hudby z celého světa, od pomalých baladických pohádek až po agresivně rozjeté roboty. Nebo také on-line remixing, přímo teď a tady - směsice electra, breaku a experimentální elektroniky a také zábavné smrště techna na 4 gramce a 2 mixáky. Ztělesněný zvuk Itch my ha ha ha.

Web: www.machinefunck.info

A dále:
DJ Valoa - breakelektrogrime
DJ Joshek - elektroclashboy
DJ Fiju - anymadebreaks
DJ Petit Pigeon – minimalism.xpr
Greatest hits collective – best clublive, matadors & teachers.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016