PARTYINFO

 

BREAK4BEATS

Datum konání:
23.02.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Break (uk), Ogonek (bg), Digital Soul (bg), Sayko, Blulajta, Mc Vaant, Buraak (live flute)
2nd stage - Jahly soul, Valoa, Byyno
Popis:
start 21:00, vstup 160/190 czk
 
 
DJ Break hostem únorové party Break 4 Beats
 
 
Break. Celkem nic neříkající, mnohoznačné a často užívané slovo. Má ale jeden význam, který přitahuje zájem a zvídavost víc než ostatní. Schválně se na něj podíváme.

Break
– Charlie Bierman, Londýn (Velká Británie), vydavatelství Quarantine, DNAudio a mnoho další. Výborný hudebník, kterého si nemůžete jen tak s někým splést. Break to nijak nežene, netlačí zbytečně na pilu, místo toho se soustředí na vás. Na vaše uši, na vaši schopnost plně splynout s jeho hudbou. Důmyslné místy až minimalistické melodie vás nenápadně obklíčí a teprve až On bude chtít, plně ucítíte jejich ocelový stisk. Kdo nebude dávat pozor, tomu technicko-magický rej snadno podemele nohy a hudební hladina se nad ním zavře dřív, než stačíte otevřít oči. Break – „Zlomit, či nezlomit, to je, oč tu běží!“ Vy už ale odpověď určitě znáte.

Je těsně po západu slunce, nedaleký hvozd se rozeznívá vlčím vytím a praskot ohně se mísí s plácotem netopýřích křídel. Přichází hudba, která na vás dýchne dobou lovů čarodějnic a mýtů o vlkodlacích, to vše v digitální podobě. Černomořský stát na Balkáně si zkrátka na nedostatek talentů nemůže stěžovat. Digital Soul a Ogonek jsou bulharští drum‘n’bassový DJs a producenti, kteří se netají svou láskou k mechaničtějšímu a temnějšímu zákoutí moderního d’n’b. Jejich dravost nezná mezí. Digital Soul a Ogonek – pro vás zatím jen dvě jména bez tváře. Ne nadlouho.

Linky:
http://www.repriseagency.com/audio/Break_USAmix.mp3
http://www.myspace.com/digitalsouldrumnbass
http://www.myspace.com/ogonek

Předprodeje: www.ticketstream.cz / www.ticketportal.cz / Fleda bar, Indies, DPzL, Wolf music, BKC

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016