PARTYINFO

 

TOUCH THE JUNGLE - FRENCH KISS

Datum konání:
24.02.2007 - sobota
Místo konání:
Slaný - Lokalita
DJs:
Redeyes (fr), Jayrome (blu saphir, de), Rudeboy (shadowbox.cz), Mushroom (touch the jungle), Ya Neck (touch the jungle)
Info:
http://www.touchthejungle.net...
Popis:
start 21:00, vstup 100/150 czk
Line-up:
21:00 - 22:00 Mushroom b2b Ya Neck
22:00 - 23:30 Rudeboy
23:30 - 01:00 Jay Rome
01:00 - 03:00 Redeyes
03:00 - 05:00 Mushroom b2b Ya Neck
 
 
Drum'n'bassový Redeyes poprvé v Čechách
 
 
Na druhou polovinu února se chystá speciální vydání noci Touch the Jungle s podtitulem French Kiss edition, kam jako hosté zavítají Němec Jay Rome a především se u nás poprvé představí francouský liquidfunkový objev Redeyes, jemuž zanedlouho vychází album na značce Bingo records. Tenhle mladík svět přesvědčil svou nápaditou produkcí, stejně jako umem za gramofony. To vše na posíleném zvukovém aparátu doplněném o projekci.

Redeyes - miniprofil:

Redeyes, vlastním jménem Julian Salvi, začínal na francouzské drumandbassové scéně jako dj v roce 1999 a díky svým výborným mixům a příjemné eklektické selekci se brzy dostal do hledáčku pořadatelů nejrůznějších parties. V roce 2001 založil crew s názvem Collective Audiabrasive a hrál jako rezident na mnoha akcích zejména v Toulouse, pak začal vyrážet i za hranice své vlasti, ať už do nedalekého Holandska nebo Velké Británie.

Své umění předváděl po boku nejedné hvězdy, vzpomeňme třeba Grooveridera, Fabia, Bad Company, Craggz a Parallel Forces či Breaka. Tak to šlo až do roku 2003, kdy Juianova záliba v afro-americké hudbě, od jazzu po hip-hop a zvuku typickém pro sedmdesátá léta logicky vyústila v první pokusy o vlastní produkci. A že to bylo šťastné rozhodnutí se ukázalo zanedlouho, když mu první dvanáctipalec vydal sám Zinc na svém Bingo records. Tam se Redeysovi daří dodnes, ovšem přidal i releasy na Spearhead, Innerground nebo ceněném D Kayově Brigand music.

V současnosti je členem crew s názvem Central Massive, má dvě vlastní radio show, hraje po Evropě a neúnavně produkuje. O tom, že se mu to daří, svědčí fakt, že jeho tracky najdeme v setech těch nejostřílenějších harcovníků světové dnb scény, LTJ Bukemem či Nu:Tonem počínaje a D Kayem nebo Markym konče. To vše doromady znamená, že jeho vystoupení bude určitě příjemným zážitkem a vy byste si ho neměli nechat ujít.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016