PARTYINFO

 

MAGION - WAZZOTIC RECORDS RELEASE PARTY

Datum konání:
27.01.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
T.C.O., Clara Bailar, Click Joe, Peter Pea, Hawran
Live:
Off Pop aka 7Am (pl), Mindhole (sk), Clean
Popis:
start 21:00, vstup 80 czk
 
 
Polský OFF POP na pátečním Magionu ve Flédě
 
 
Po protančeném večírku s berlínskými The Scandals se Magion ani ne po měsíci vrací na místo činu. S představou, že je stále třeba hledat neprofláklá, kvalitní a zajímavá jména, se přímo nabízela ke spolupráci činnost nově vzniklého netlabelu Wazzotic records. Na konci minulého roku vyšla u tohoto vydavatelství kompilace We Are Wazzotic (kompilace měsíce u časopisu XMAG#91), v jejímž tracklistu se objevila řada českých i zahraničních producentů.

Je nám proto velkou ctí, představit na Flédě polského minimalového producenta Krzysztofa Strzelczyka, halícího se do uměleckých převleků OFF POP a 7AM! Jeho příspěvky do katalogu takového labelu jako je německý Traum records, dostatečně zaručují jeho producentskou úroveň, stejně jako track u Wazzotic rec., který patří k vrcholům kompilace. Těšte se tedy na Krzystofův live-act, ale i na jeho DJský set!

V lineupu večera jej doplní česká jména z kompilace, nutno je zmínit především další dvě živá vystoupení. Mindhole je jméno, které jste kromě Wazzotic rec. mohli najít také na vinylech česko-britského technolabelu Beatbutchery, na Flédě se ale představí ve své minimalové podobě. Třetím živákem večera bude Clean, na hranici ambientu a clicks´n´cuts se pohybující producent, stojící i za dalším novým českým netlabelem Cryoworks.

Těmi, kdo zaplní čas DJskými sety mezi živými vystoupeními na hlavní electro/minimal stage, budou následující: otec projektu Wazzotic records – DJ T.C.O., dále první dáma českého minimalu Clara Bailar a rezident akce Magion Click Joe. Nebudou chybět ani tradiční příjemná Bar Stage pod vedením ostřílených jmen Peter Pea a HaWran a projekce od VJe Koloucha.

Jako dárek pro prvních 33 návštěvníků bude u vchodu připravena kompilace We Are Wazzotic (které je celý večer věnován) ve speciální limitované edici!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016