PARTYINFO

 

ELECTRICITY VOL. 5

Datum konání:
16.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Martin Frank (martinfrank.org), Axiom (djaxiom.cz), Airto (roxy booking), Diga (djdiga.com), Milo Moretti (milomoretti.com)
Info:
http://www.martinfrank.org...
Popis:
vstup zdarma
Line-up:
21:00-22:30 Axiom
22:30-00:00 Milo Moretti
00:00-01:30 Martin Frank
01:30-03:00 Airto
03:00-??:?? Diga
 
 
Rozhovor s Airtem k páteční electro noci v klubu Vertigo
Pátý díl Electricity proběhne v klubu Vertigo
 
 
Po dlouhých dvou měsících vám přinášíme další díl našeho srdcového mejdánku Electricity. Tentokrát jako pátý díl. Mejdánek to bude pojem opravdu na slovo vzatý, jelikož se vám nepokoušíme s novou koncepcí vlákat nějaké halovky, ale bude se jednat čistě o "rodinnou záležitost". Chceme navazovat na Electricity v ArtCoctail baru a Czbeat klubu a zprostředkovat vám zážitek s electrických a progresivních beatů v příjemném a útulném prostředí. Jako ideální misto pro novou Electricity byl zvolen právě music club Vertigo.

Přijďte si užít další díl této elektrické noci s výběrem djs,kteří na vás nepůsobí pouze jménem, ale hlavně hudbou. Zde jsou-jako hlavní dj večera se představí residentní dj party Electra DJ Airto (roxybooking). Airto si přichystá pro Vás svůj setik v době toho správného kotle kolem půl druhé. Další dj večera- prověřený electrobavič DJ Milo Moretti (milomoretti.com) vás provede svým tanečním electrohousem.

Pokud jste si nechali ujít Milovo výborné vystoupení na Paul van Dykovi a nebo Summer of Love-budete mít příležitost to napravit. O maintime-tzv. od půlnoci se o vaše sluchové buňky postará residentní dj této noci - DJ Martin Frank (martinfrank.org). Další host DJ Axiom (djaxiom.cz) - zakladatel serveru electrodjs.cz vám naservíruje svoje striktní podáni electra od 21.hodiny. Poslední dj noci bude DJ Diga (djdiga.com), který vás roztančí v svém electro techhouse setu.

Připraveno pro Vás bude exklusivni prostředí clubu Vertigo, který v poslední době zažíva doslova partyboom. Welcome drink a samozřejmě electrizující atmosféra této noci na které je pro všechny VSTUP ZDARMA!

Pro vaše pohodlí bude kapacita klubu omezena (150míst), proto pokud máte zájem o rezervaci můžete použít následující email.

Officiálni afterparty proběhne v pražském Studiu 54 od 05.00hod. More info: www.studio54.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016