PARTYINFO

 

LANGUAGE OF TRANCE

Datum konání:
24.02.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Mark Airman, Mata C, Stjopa, Jet Fever
Info:
http://www.languageoftrance.com
Popis:
vstup zdarma
 
 
Sobotní Language of Trance ve Vertigu
 
 
Již tuto sobotu 24.2. se pražský klub Vertigo promění na hudební stroj času. Proběhne zde totiž další pokračování stále oblíbenější noci djů z Matamaru – Language of Trance a tentokrát s podtitulem „Back to the Oldschool“ který již lecos napovídá…

Po velmi úspěšném čtvrtém vydání language of trance s laydee jane jsme si pro Vás připravili malý hudební dáreček. Residentí djové Mark Airman a Mata C (www.matamar.com), kteří se Vám tentokrát představí hned dvakrát, nejdříve odehrají svůj klasický set a poté se můžete těšit na speciální oldschool and hit trance set kde se společně s Vámi přenesou do dob kdy trance zažíval svůj rozkvět a zavzpomínáme na hity na, které se nezapomíná.

Ani tato noc se samozřejmě neobejde bez zajímavých hostů – tentokrát se můžete těšit na dva mimopražské dje. Pozvání přijal jako první Dj Stjopa – resident prestižní Brněnské párty E-motion (dříve Sound of Ibiza), který vystupoval po boku jmen jako Menno De Jong, Marc Marberg, Michael Burian, Laydee Jane, Charlie Jan a nyní ho čeká hraní s Martinem Rothem, Mike Foylem a Airbase. Jeho styl hraní by se dal nejvíc přiblížit k uplifting trance často preferující vokály a v současnosti i melodicky příjemný progressive.

Dalším hostem této speciální noci bude ostřílený dj pocházející ze Zlína - a to Jet Fever který má za dobu svojí kariery za sebou mnoho hraní po boku mnoha významných djs jak domácích, tak zahraničních a zahrál si na mnoha významných akcích a také byl hostem nejrůznějších radio show, ať už tuzemských (Kamikaze Style Clubbing na Rádiu Zlín, Transession na Rádiu Fun1) nebo zahraničních (The Weekend Warm Up na ETN.fm nebo v předpremiéře tohoto pořadu na skotském Oban FM). Muziku, kterou hraje, nelze zařadit do jednoho konkrétního stylu. V jeho setech uslyšíte prvky stylů: trance, progressive, dub a techno. Při svých vystoupeních se snaží posluchače naladit na určitou vlnu, díky které je chce dostat do toho nejpříjemnějšího rozpoložení. Jeho sety jsou promyšlené a plné emocí.    

Takže pokud se chcete s námi společně přenést do doby tranceových začátků a zažít pocity, které jste u poslechu těchto hitů zažívali, tak přijďte v sobotu 24.2. do klubu Vertigo a rozhodně nebudete litovat.  Vstupné na tuto akci je jako vždy ZDARMA!

Více info na:
http://www.languageoftrance.com
http://www.myspace.com/languageoftrance
http://www.vertigo-club.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016