PARTYINFO

 

SOUND HEADQUARTERS

Datum konání:
27.01.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Matoa + Mad Reefer (Ru) + MC Diamond (UK), Yukimura, E.S.P., Priapus, Mala, RaveBoy, ANS, Nailer+Abu, IZM+MC Diamond,
Line-up:
Orientační lineup horní stage:
20:30 – 22:00 Yukimura
22:00 – 23:30 E.S.P.
23:30 – 01:00 Priapus
01:00 – 02:30 Mala
02:30 – 04:00 Matoa + Mad Reefer (Ru) + MC Diamond (UK)
04:00 …. ping-pong

Orientační lineup dolní stage:
21:00 – 22:30 RaveBoy
22:30 – 00:00 ANS
00:00 – 01:30 Nailer + Abu
01:30 – 03:00 IZM & MC Diamond
03:00 – 04:00 Abu + Nailer - Kulečník
 
 
Dubstepový mejdan v sobotu v Crossu
Dubstep vás roznese na kopytech. Bicí vás rozstřílejí na kousky, basa zase spojí zpět. Přijďte ochutnat, jak zní dub v jednadvacátém století, jak se tento podžánr jamajského reggae vynořil v civilizaci řízene informacemi a podporované mikročipy všech velikostí a funkcí.
 

Dubstep Music

„Dubstep … se vzpírá definici, to je jeho definice, vždycky byla a bude“, říká Benny Ill, jeden z původních tvůrců tohoto zvuku, pocházejícího z uk garage, se silným vlivem dubu a jungle, který je jedním ze současných soundtracků undergroundu - šíří se od roku 2000 z Londýna. Očekávejte nálož beatů a zvuků, na které si v budoucnosti vzpomenete, a řeku basů z extra zapojeného sound systému. Do deseti vstup za 60 Kč, poté 90Kč.

Mala / Digital Mystikz / UK

Mala umí nepochybně jednoduchostí zabíjet, přitom svůj beat do patternů sype jako korálky, které ale vždy zapadnou magicky do svého ďolíčku. Jeho příjemně teplá a pulzující, přitom tak konkrétní a zvučná subbasová tlačenice s rimshot pleskanci generující jednoduchou masivní stepovou rytmiku neustále hrozí rozbitím rifu – horlivé souznění s vědou jamajského dancehallu.

Mala je jedním z tuctu klíčových producentů a DJů dubstepu, polovina producentského dua Digital Mystikz, třetina record labelu DMZ a stejnojmenné londýnské party, která se stala během posledních dvou let odrazovým můstkem ke zvýšené „popularitě“ dubstepu.

http://www.myspace.com/malamystikz

DJ IZM & Mc Diamond >> It`s just about bass
Sehraná srdcervoucí dvojka z Manchesteru, která se na čas usadila v Praze, budoucí míláčci českého publika a vřelý support české dubstepové scény. Originální, rychlá a přesná rytmika rapu, vtipný freestyle, pulzující tanec o berličkách a nekonečný vánoční úsměv. To jsou nástroje černocha Diamonda, který střílí šípy do srdce.

ANS >> Symphony breaker
Jablonecká polovina labelu breakpunks, milovník dubstepu a breakbeatu. Je známý tím, že sype tracky z rukávu a nebojí se vysamplovat lecjakou symfonickou raritku. Tento klučina je česká naděje a svými basovými sladkostmi dělá dobré jméno ČR až za oceánem.

SHQ Residents:

Priapus >> Bohemian dubstep souljah
Pražský dj propojený s londýnskou scénou – od zrození dubstepu jeho hraním naplňuje svoji vizi ideální zvukové multiúrovňové surreality.

E.S.P. >> Danceful underground
hraje underground garage, zvuk stejného původu a objemu jako dubstep, který ale příměji vybízí k nadechnutí a „zatrsání“.

Matoa >> Střihoruký Edward + Bonus spit
technický gramofonový virtuóz. Při jeho vyhlídkové jízdě bažinami dubstepu a sublow, včetně vlastní produkce, na vás navíc dohlídne MC Mad Reefer.

Yukimura >> The Dubwiser
multistylový DJ - tentokrát se vás uvolil rozvolnit k zážitku hned zpočátku … tučným špekovým dubem.

RaveBoy >> Make Love/RB
aka Messiah Komplex, opravdový hudební nadšenec a old school labužník. Patří mezi ty, kteří se neupínají na formalizované hudební škatulky. Jeho selekce prochází napříč hudebním spektrem: od funku po jungle, od jazzu po breakcore, od hip-hopu po ragga dancehall, od breakbeatu po broken beats, od clicks’n’cuts po freetekno.

Machine Funck >> Low cost machines bez dalšího komentáře.

http://www.myspace.com/malamystikz
http://machinefunck.info/shq
http://www.webpark.cz/audio-virus
http://www.crossclub.cz
http://www.djmatoa.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016