PARTYINFO

 

COLDBEATS 2 - LOVEMACHINE

Datum konání:
16.02.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Trix
DJs:
Michael Scuberman, Wexter, Czscream, Destroyer, Nois, Hash, Scarpo
Popis:
start 20:00, vstup 55 czk
Line-up:
20:00 – Scarpo
21:00 – Wexter
22:30 – Hash
00:00 – Michael Scuberman
01:30 – CZScream
03:00 – Nois
04:00 – DestroyER
06:00 – b2b
 
 
Coldbeats 2 proběhne v brněnském klubu Trix
 
 
Po nečekaně úspěšném prvním díle nové klubové noci jsme se rozhodli o další pokus přivolání zimy: Dámy a Pánové – Party Cold Beats 2 na Vás již čeká. Dva dny po Valentýnovi se v brněnském klubu Trix rozezní beaty nejrůznějších stylů a vryjí do Vašich srdcí neskutečný hudební zážitek, o který se postarají DJs z celé republiky.

V čele s HeadLoverem, DJem který hrál na Apokalypse 21 po boku Pet Duo, pořadatelem parties jako jsou Sunstorm nebo Bubbles - Michaelem Scubermanem! Za agenturu melodix.cz k nám z Třebíče přijede DJ Wexter – bavič, který si zahrál s DJs jako jsou Christian Fisher (D), Shimek (PL), Clodagh (Ir) a mnozí další. Z Prahy se na místo činu znovu vrátí miláček brněnského publika, vítěz turnaje Stanton DJ contest 2006, zástupce serveru schranz.cz – CZScream! Hormony po celém těle Vám rozpumpuje jeho stájový kolega – člověk, který nemá rád označení „dlouhohrající deska“ – protože v jeho případě se žádná deska na talíři gramofonu dlouho neohřeje – máme tu čest v Brně premiérově přivítat mistra bleskových mixů – DJe DestroyERa. Tento neskutečně nabitý line-up doplní residenti celé party: Hash ve speciálním techno setu, dále Nois se svým funky/groovy technem a nevšedními kreacemi a celou party opět odstartuje nejmladší DJ serveru techbeat.tk – talentovaný DJ Scarpo!

Info:

Michael Scuberman (mosp.info)
O taneční scénu se začal zajímat v roce 1996, kdy byl pravidelným návštěvníkem prvních parties v ČR. Za gramofony se postavil poprvé na konci roku 2001, kdy ho do světa djingu zasvětil Leo Lycra. O rok později se již začal objevovat pravidelně na mnoha akcích. Je známý svými velmi energickými sety s kvalitním živým mixingem a výborným výběrem desek. Hraje velmi dynamické, euforické techno s prvky techelectra a funky techna. Zahrál si již v mnoha prestižních moravských klubech po boku takových djs jako: Regis, Eric Sneo, Marco Nastic, Preach, Mark Broom, Hardcell, Robert Natus, Hifi Princess, Marcelo K2, Baltazar,Toky, Boss… či na hlavní stagi party APOKALYPSA s hlavní hvězdou PET DUO.

V současné době je pořadatelem olomouckých parties Bubbles (Envelopa), Student´s Night (dříve Barumba, nyní Belmondo) a v neposlední řadě open-airu Sunstorm (www.sunstorm-openair.com), který si získal mezi lidmi velmi kladné hodnocení. Residentem je navíc na vyhlášených akcích Mon Amour, Ultratech a Inferno.

CZScream (schranz.cz / brainwave-booking.net / czscream.info)
Vlastním jménem David Vlach se narodil 19. května 1984 v Praze. Taneční muziku začal vnímat okolo 14 let. V pátnácti začíná s djingem. Prozatím jen ve virtualní podobě na PC (primitivní MJ studio, později Atomix, Virtual DJ, Traktor DJ studio 2). Ve virtualnim djingu se zdržoval až do roku 2004. V té době začína silně uvažovat o nákupu první opravdické DJ sestavy. Začíná se procházet po Pražských vynilshopech a nakupuje ten správný ,,asfalt“. Po několika pokusech co vlastně hrát se přes elektro a Wet n Hard dostává k technu. Tento styl mu velice přirostl k srdci a pořizuje si vynily tohoto stylu. V únoru roku 2005 pořádá v klubu Staroměstská jáma akci Inspiration. Seznamuje se s DJem Nix Fungatem a jeho hudba začíná přitvrzovat. Objevuje Hardtechno a u něj zůstává do součastnosti.

S kolegou Nix Fungate a dalšími (Mephisto, Houkee) stojí za akcemi Direct Sound. V druhé polovině roku 2005 se seznamuje se zakladateli tanečního webu schranz.cz a později se stává členem DJ crew. V září 2006 vítězí v soutěži Stanton DJ Contest 2006. Objevil se na line upu po boku jmen kterými jsou např. Mario Ranieri, Robert Natus, Herak, Pietro, Aton, Mark Og aka Masser, Spyro, Home, Plüschen, GoLPe. Jeho hraní je nejvíce ovlivněno autory jako Felix Krocher, Greg Notill, Matt m Madoxx a Sven Wittekind zož zaručuje velmi energickou, někdy až zběsilou jízdu někdy v tempu až ďábelském. Mezi své oblíbené labely řadí Compressed, Working vynil, Inflected, Kne deep, Bitshift, Abstract.

Wexter (melodix.cz / brainwave-booking.net)
Vlastním jménem Ivan Vejtasa, narozený v Třebíči roku 1986, se o hudbu začal zajímat již ve svých 15-ti letech, kdy začal navštěvovat třebíčské kluby a diskotéky. V roce 2002 se se svým kamarádem a kolegou stali rezidenti místní diskotéky, kde hráli převážně disko z CD. Po roce začíná získávat první zkušenosti s klubovou hudbou, učí se hrát na gramofony a pořizuje první desky, následně přicházejí nabídky na klubové akce, na nichž se i pořadatelsky podílí a přenechává rezidenci diskoklubu kolegovi. Zpočátku se necháva strhnout aktualním trendem na scéně a hraje hard techno, avšak jeho styl se začíná více tříbit až dosahuje dnešní podoby. Inklinuje k progressivnímu tech-housu, elektru či melodickému technu, nebraní se ani lámanému technu.

DestroyER (schranz.cz)
Vlastním jménem Marek Hradil, původně ze západních Čech, ale trvale žijící v Praze. Zálibu v elektronické hudbě si našel už v raném dětství, ale aktivní zájem o DJing přichází až po absolvování řady parties v Praze a okolí začátkem roku 2006. Přicházejí měsíce treningu a nákupu nejnovějších desek většinou nové vlny německého stylu hardtechno produkce (Robert Natus, Arkus P., Boris S. a další), taktéž dále pokračuje zájem o různé další styly elektronické hudby od minimalu přes trance až po hardcore a tekkno. První veřejnou akcí byl pro něj start na dnes už legendárním Aircross v Pražském Crossu. Postupem času došlo k výraznému zdokonalování mixu a ke specifickému výběru desek a vystupování na akcích pořádaných schranz.cz.

Dále také účast na finále DJ contestu, inet-rádiová show na audionet.sk a techno.fm. Přichází tvorba vlastní produkce a obohacování setu o live prvky. Na Coldbeats II vystoupí jako jediný DJ s ryze hardtechno setem nejtvrdšího ražení a je třeba se připravit na opravdu divokou jízdu...

Nois (techbeat.tk / brainwave-booking.net / myspace.com/dj_nois)
Vlastním jménem Zdeněk Okáč se narodil v Brně roku 1987. Od svých 7 let hraje na klavír, takže k muzice to neměl nikdy daleko. Zhruba v roce 2000 se začal vážně zajímat o taneční hudbu a už ve svých 14ti letech se pokoušel o první mixy – v té době samozřejmě jen na PC. V roce 2004 se dostavilo první uznání jeho práce a to v podobě rozhovoru pro dnes již zesnulý server extase.cz. Tento moment byl zároveň impulsem k postupnému nákupu DJské techniky. Od roku 2006 hraje výhradně z gramofonů a jeho styl by se dal definovat jako směsice funky/groovy techna, vycházejícího z neapolského a „balkánského“ soundu.

V září 2006 se přihlásil do soutěže Stanton DJ Contest, kde se probojoval až do finále, ve kterém se umístil na solidním 4. místě a nechal za sebou mnoho zkušenějších borců.
V současné době rozjel svoji vlastní klubovou noc s názvem Cold Beats, která ihned po prvním díle zaznamenala nečekaný úspěch a ovace. Pokračování však budou ještě lepší...!

Hash (techbeat.tk)
Vlastním jménem Petr Šišovič. Aktivně se o elektronickou muziku začal zajímat někdy v roce 2004. V tomto roce začal za podpory DJs z La Grotty zkoušet první mixy z CD a to ve stylu trance. Hraní ho začalo natolik bavit, že se rozhoduje k nákupu vinylů a gramofonů. V roce 2005/2006 vlastní rezidentní noc s názvem Electronic Elements kde hrál pod nickem Event Horizon. Postupem času se o muziku zajímá šeřeji a jeho sound se vyvíjí. Věnuje se stylům jako je progressive, electro a techno. V současné době rozjel další klubovou noc s názvem Cold Beats, která ihned po prvním díle zaznamenala nečekaný úspěch a ovace. Pokračování však budou ještě lepší...!

Scarpo (techbeat.tk)
Scarpo vlastním jménem Ondřej Dubas se narodil v roce 1991 v Hodoníně.K taneční hudbě se dostává v roce 2002 poslechem setů od Orbitha,Jeffa Millse,Carla Coxe..V roce 2004 se pokouší o první mixy na PC v programech Virtual DJ,Traktor DJ Studio a začíná poznávat českou taneční scénu. Na konci roku 2005 zakládá booking Techbeat, který je po 4 měsíčním provozu pozastaven. V létě 2006 pořizuje gramofony a začíná pilně trénovat, dále zprovozňuje pozastavený booking Techbeat. Jeho styl se dá specifikovat jako melodické funky/groovy techno a mezi jeho nejoblíbenější producenty patří: Valentino Kanzyani, Christian Fischer, Wehbba, Boriqua Tribez,Cave, DJ Preach, Marko Nastic, Pedro Delgardo, Oliver Giacomotto


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016