PARTYINFO

 

MUSICA ELECTRONICA VOL.9

Datum konání:
24.03.2007 - sobota
Místo konání:
Slavičín - A - Club
DJs:
Michal Poliak aka BB Mike, Ian Fuzzy, Martini, Nelud
Info:
http://www.jzdpromotion.cz
info@jzdpromotion.cz
Popis:
start 20:00, vstup 70 czk
Line-up:
20.00 Nelud
21.30 Martini
23.30 Michal Poliak
01.30 Ian Fuzzy
 
 
Březnová Musica Electronica s Michalem Poliakem již v sobotu
Musica Electronica v Áčku s Michalem Poliakem
 
 
Agentura JZD Promotion uvadí další pokračování její nejúspěšnější klubové noci s názvem MUSICA ELECTRONICA tentokrát s pořadovým číslem 9. Vše vypukne v sobotu 24.3.2007 již ve 20.00 h ve slavičínském clubu Áčko.

A na co že se to vlastně mužeme těšit. Po Jerrym, Orbithovi, Prochym, Biji, Michaelu Burianovi, jsme vsadili na kartu progresivního MICHALA POLIAKA aka BB Mika, výborného dje a producenta, o kterém se na naší scéně mluví poslední dobou čím dál více.

Párty doplní tři agenti z domovské agentury, prvním z nich je NELUD, který Elektroniku nakopne svým clubhouse, techhouse setem. Druhým MARTINI, který trošku přitvrdí přes tech-house, progressive, příjde i na funky techno. Party uzavře brněnský rodák, electro-týpek IAN FUZZY, na party se objeví i videoprojekce.

Michal Poliak aka BB Mike (michalpoliak.com)
Dj, začínající producent a zakladatel již zaniklé agentury UTC Promotion je známý energickými progresivními sety, které balancují na hraně tech-elektra a tech-trancu. Učil se mixovat v Kanadě v roce 2001, kde se hned měsíc po prvním kontaktu s gramofony představil spíše jako "exotický" dj na soukromé ilegální party. Krátce poté se seznamuje ve vynil shopu Terminal Records s dj Preachem, tehdy ještě ne příliš známým producentem, který tam pracoval.

Velice rychle navázali přátelství a pod dohledem technicky špičkového dje Preache se BB učil ve volných chvílích ve vynil shopu mixovat. Po návratu domů přijímá své první vystoupení v teprve jako neznámý začínající český dj v klubu Fabric. Poté začíná BB ve svém bydlišti v Břeclavi pořádat velmi vydařené klubové akce Amnesia a Insomnia v dnes již zavřeném klubu Laguna.

Následují další vystoupení v předních českých klubech Paradogs, Fabric, Boby, La Rotta, Barumba a objevuje se na spoustě menších parties v Čechách i na Slovensku. V roce 2003 se stává rezidentem nejstarší masové indorové party - legendární Citadely a brzy následují hraní na prestižních akcích jako Antistatic, Ibiza, Observer, Stereodrome.. V září 2003 se vydává společně s dj Preachem na tour po balkánských státech Bulharsku, Kosovu a Chorvatsku a na podzim se opět vrací na místa svých začátků do kanadského Montrealu a představuje se na velké heloween party Gloom na hradě v quebeckých pohoří.

V roce 2004 pravidelně residentuje na klubových akcích v O´Seex v Brně, Mallorce a břeclavském klubu Block. Zahraje si v Rakousku, Slovinsku a Chorvatsku a na podzim se opět vrací do kanadského Quebecu do klubu Cube a afterhours System. Poté zůstává na nějaký čas u svého učítele dj Preache, aby se od něj učil základy produkce hudby.

V roce 2005 se stává rezidentem nové velké indorové akci - Impériu. V létě se poprvé představuje na velkém českém open air festivalu - Hradhousu, Sunstormu a slovenském Hrad 05 na Beckově. V poslední době se začíná intenzivně věnovat produkci pod dohledem svého učitele dj Preache a vydává své první tracky namixované na své kompilaci Citadela Vibe III.

Podle jeho oblíbených producentů, mezi něž patří Preach, Oxia, Technasia, Southsoniks, Len Faki, Corvin Dalek nebo Oliver Lieb lze tušit, že si BB Mike zakládá na barvitém složení setu, kde dává vyniknout jak energickým rytmům, tak melodickým plochám.

Aktuálně vydal svou první desku s DJem Orbithem nazvanou Phantom EP a krátce na to další vinyl ve spolupráci s DJem Preachem - bootleg hitu Crazy od Gnarlse Barkleyho. Oba releasy se velmi dobře prodávají a Michal již jedná o dalších možných remixech s DJi zvučných jmen.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016