PARTYINFO

 

SEVERNÍ VÍTR JE KRUTÝ

Datum konání:
14.04.2007 - sobota
Místo konání:
Valašské Klobouky - VestiBull
DJs:
Daho (north sound works/nula2), Spyro (knedeep.cz), Papioil (jzd), Siki (jzd), Juris (jzd), Martini (jzd)
Info:
http://www.jzdpromotion.cz
info@jzdpromotion.cz
Popis:
start 20:00, vstup 90 czk
Line-up:
20.00 Siki
21.00 Juris
22.00 Papioil
23.30 Spyro
01.00 Daho
02.30 Martini
 
 
Turné Severní vítr je krutý míří na Moravu
Další víkendová pozvánka se týká stále probíhajícího turné DJů z Nula2 a Dynamic Line. Jejich dva zástupci - Daho a Spyro tentokrát míří na Moravu, konkrétně do Valašských Klobouků, kde se představí v sobotu na akci Mottotechna.
 
Druhý dubnový víkend, přesněji tedy v sobotu 14.4. 2007 se severní vítr stočí opět prudce na východ. Turné Severní vítr je krutý totiž opět míří na Moravu a tentokráte se jeho residenti Daho a Spyro představí ve Valašských Kloboukách. Párty se koná v rámci zavedené technonoci Mottotechna a bude to její už deváté pokračování. Za organizací tu stojí kdo jiný, než agentura JZD Promotion, zodpovědná za celou řadu místních povedených party a mejdanů.

První hostující, tedy DJ Spyro vás jistě dostane notnou dávkou ostrého techniska, plného nerovných beatů a řádné porce energie. Na své si přijdou i příznivci slovenského zvuku. Jablonecký "murder boy" Daho zahraje z Final Scratche nejnovější technopecky a také zavzpomíná několika staršími, časem prověřenými hymnusy. Lineup doplní jak jinak, než residentní DJs Papioil, Siki, Juris, Martini ze stáje JZD Promotion, u kterých už asi místní tuší, na co se mohou těšit.

Mottotechna s pořadovým číslem 009 bude otevřena od 21:00 a náhradní díly jsou v tento večer za jednotnou cenu 90,-kč za kus. Těšte se a dostavte se v hojném počtu.


www.jzdpromotion.cz  
www.dynamic-line.co  
www.nula2.cz  
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016