PARTYINFO

 

LOCOMOTIVE - NORDIC MISSION

Datum konání:
31.03.2007 - sobota
Místo konání:
Katovice - KD
DJs:
Cave (nor), Agent, Spyro, Zygy, Wobr, The Keeper, Mari
Popis:
vstup předprodej 150 czk, na místě do 22:00 190 czk, poté 250 czk
Line-up:
20:00 – 21:30 Mari
21:30 – 23:00 Spyro
23:00 – 00:30 The Keeper
00:30 – 02:30 Cave
02:30 – 04:00 Wobr
04:00 – 05:30 Agent
05:30 – 07:00 Zygy
 
 
Locomotive Nordic Mission - poslední info + line up DJ Cave: "V Norsku jede nejvíc house a minimal."
Anketa s DJs k březnové akci Locomotive - Nordic Mission
 
 
Na jakej mejdan v uplynulém roce nejraději vzpomínáš?

Agent
- Festival Awakenings v Amstrdamu.

The Keeper - Open air Summer Session 2. Oproti prvnímu dílu to byla, i přes absenci hlavních hvězd, dobrá akce s výbornym zvukem, skvělou atmoškou a fajnovejma lidma. Jsem hodně zvědav jak si tato akce povede letos.

Mari - No těch je, spíš to vezmu naopak, na kterej nevzpomínám rád. Nebudu jmenovat, abych neurazil, ale představ si, že přijedeš na vesnici o 500 obyvatelích, hledáš, kde máš hrát, zjistíš, že to je v podstatě stodola se strašným zvukem, ještě horší technikou na který se mělo hrát, namachrovanej promotér, 15 sedících lidí, kteří koukali na nějakej film kterej běžel v projekci za djem, no a protože se na ten film chtěli koukat a přes tu hudbu to nešlo, zapnuli si titulky, což jsem zjistil asi v půlce setu, tak jsem jen tak do cd přehrávače vrznul cd s demíčkem co vozím sebou a jel jsem domů. Byl to vrchol trapnosti.

Spyro - Na náš severočeský open air SHOTGUN!

Wobr - Těžká otázka hned na rozjezd :) Hmm je toho víc. Určitě Southers, Summer Session 2, Explosion 11 a všechny mejdany v táborský Staročeský, který mě pokaždý fakt dost baví!

Zygy - Byla to malá klubovka v Hradci Králové- klub Event.

Co bys ve svém životě označil za největší provar?

Agent
- Žádný nebyl největší, asi neschopnost v určitých situacích si stát za svým.

The Keeper - Tak tady by určitě stálo za zmínku moje tehdejší hraní v Ješeticích, kde jsem to drobet přehnal s vodkou. Celou noc jsem proležel venku na chodníku a nevěděl o světě. Byl to hustej provar,ale na takový věci už si dávám bacha.

Mari - Úplně první open air, co jsme dělali když jsme zakládali Freeak. Vybrali jsme si špatný tým lidí co se na tom podíleli, špatnej termín a navíc ještě nevyšlo počasí, který bylo naprosto nádherný ještě den před akcí a samozřejmě i den po ní. V den akce chcalo od rána až do noci… Tenkrát jsme na tom celkem dost provařili, ale tohle se prosté stává a projde si tím asi každý kdo akce dělá. Nicméně nezastavilo nás to.

Spyro - Nic! díky Bohu!

Wobr - Asi sem ještě žádnej mega provar nezažil, nebo už sem na něj zapomněl, a nebo na mě teprve čeká. Určitě se mi sem tam nějakej provárek urodí, ale tak to je normální a moc to neregistruju. Každopádně jeden z těch čerstvejch provárků je, že sme před tejdnem vypadli v základní skupině na turnaji v mym oblíbenym Day of Defeat Source.

Zygy - Naši poslední klubovou noc Ultračech.

Jakej si zažil největší úlet na party kdes hrál?

Agent
- Tokyho močícího na lidi.

The Keeper - Tak těch bylo dost, jeden takový byl na party Summer Expose 2002 kde jsme s Djem Mikeem nastupovaly hrát v 7 ráno. Původně to měl být hodinový set,ale protože lidi pařili jako o život,poslední deska se zatavila asi v 11 hodin dopoledne. Prostě menší úlet. Bylo to ještě v době kdy jsme začínali hrát,rád na tu akci vzpomínám.

Mari - No nejsem žádná hvězda, takže jako slušnej úlet jsem bral, když jsem loni v K2jce v budějkách dohrál a sklidil jsem za to asi minutovej potlesk. No a protože na to fakt nejsem zvyklej, tak jsem se cejtil tak nějak trapně a nevěděl jsem jak se při tom mám chovat. Jinak slušnej úlet byl i když jsem si v dnes už neexistujícím Dwě Paré zapomněl ztlumit sluchátka. To byla taková prda do ucha, že mi z něj začala téct krev, což je v půlce setu taky slušnej úlet.

Spyro - Na jedný akci ve východních čechách na mě tancovala 60ti letá babička...

Wobr - Onehdá sem jel hrát s kámošema a mojí slečinkou na party Level 2, kterou šéfoval Zdenda. Jeden típek tam na parketě v euforii začal dělat stojku na rukou, ale byl tak hotovej, že si nevšim že si stoup rukama přímo do zvratek. Když tu stojku vystřih, přišel k mýmu kámíkovi a se slovama: „Chlape prosimtě dal bys mi trochu napít“? se začal sápat tou poblitou rukou po jeho pivku. Kámoš mu samo napít dal, páč o těch zvratkách nevěděl.

Zygy - Bylo to loni v Rakousku, když jsem tam hrál s Ladidou. Do klubu za celou noc nepřišla ani noha .

Co tě nejvíc uvolňuje?

Agent
- Není to jedina věc, zalezi na miste a situaci.

The Keeper - Dobrá hudba a spánek.

Mari - Nebudu tady psát nějaký takový věci jako že mě uvolňuje taneční hudba, rozjásaný davy a tak, protože poslední dobou je pro mě opravdu největší uvolnění, když si při svém šíleném časovém vytížení najdu čas na „opravdové nicnedělání“, eventuelně se mi podaří vytáhnout svojí momentálně věčně spící těhotnou manželku na procházku se psem. Prostě na nic nemyslet a nenechat se nikým „otravovat“ je pro mě obrovský uvolnění.

A když už k tomu má být nějaká hudba, tak to rozhodně není ta taneční. Pro tyhle uvolňovací účely mám speciálně sestavenou „netaneční“ kompilaci, kde jsou moje oblíbený fláky třeba od Kosheenů, Mobyho, Stinga, U2, ale i od Genesis, Dire Straits, REM, Bruce Springstena, Lennyho Kravitze nebo i Erica Claptona. Možná je to pro někoho překvapivý, ale fakt, že hraju taneční hudbu a že mě baví neznamená, že jí musím poslouchat pořád.

Spyro - Moje přítelkyně, dobrá hudba, dobrej film, skládání.

Wobr - Jak kdy. Teď poslední dobou, když se chci uvolnit, založim do playeru dývko se starejma sérkama Simpsons, nebo si s tátou střihnem na kompu fotbalovej mač. V létě třeba lenošení s přítelkyní na dece pod rozžhavenym sluncem.

Zygy - Momentálně tolik času na uvolnění nemám, protože se starám o moje DJs, které mám v agentuře. Občas si s přáteli zahraji fotbal na PC a to je docela uvolnění.

Co říkáš na Dje Cavea v lineupu na Locomotive? Slyšel si ho někdy hrát, znáš jeho produkci?

Agent
- Myslim opravdu, že je to skvělý počin, poprvé v Čechách a zrovna tady, moc akci fandim a všem nerozhodnutým radim ať určitě přijdou, protože je to parádní producent světového jména.

The Keeper - Je paráda, že se podařil zabookovat Cave,možnost slyšet ho hrát jsem bohužel neměl,o to více se na něj těšim. Jeho produkci mám rád,v poslední době si s ní vede velmi dobře.

Mari - Hrát jsem ho naživo neslyšel, jméno samozřejmě znám, co se týká produkce, tak jsem slyšel jeho „největší pecky“, ale je to mimo moje stylové zaměření, takže na gramec bych to nepoložil. Sám jsem zvědavej co nám sem přiveze za music.

Spyro - Ještě se mě nepoštěstilo ho slyšet hrát... jeho produkci už jsem projížděl na junu a musím říct že některé věci jsou vydařený.

Wobr - No je to hustý a sme moc rádi, že budem první, který ho do Čech respektive na Locomotive dostanou. Hrozně se na něj těšim a on sám se do Čech taky těší. Dlouho sme ho sledovali a je to Dj přesně pro ty, který se chtěj na party bavit a pařit! Jeho produkci samozřejmě znam, první deskou od něj, která skončila v mym bagu byl Street Carnival, kterej sem tam zahraju ještě dneska.

Zygy - Myslím že je to skvělé, že se Cave konečně objeví u nás. Hrát jsem ho slyšel a jeho produkci znám dokonale a proto patří do mého seznamu DJs které mám v bookingu.

Na co se mají lidi připravit, když vidí na plakátě tvoje jméno?

Agent - Energické techno.

The Keeper - Určitě ne na to nejlepší z Country music, přijďte a uslyšíte.

Mari - Jak tak koukám, jsem tam jedinej housista mezi samejma řezníkama, takže určitě dáme nějaký housky, ale jaký to nevím, je to ještě daleko.

Spyro - Určitě na smršť techna ze všech zemí!

Wobr - Většinou Funky/Bangin/Jackin techno šmrnclý americkym ghetem.

Zygy - To snad nedokážu říct je to různé, protože hraji většinou podle nálady v klubu nebo na party. Mám hodně široký záběr na muziku. Pravidelně hraji house a techno a progressive. Na Locomotive určitě zahraji techno.

Nějakej vzkaz pro tvoje nedočkavý fanoušky na Locomotive?

Agent
- Tancuj tancuj vykrucaj.

The Keeper - See ya in Katovice!

Mari - Nejsem si vědom, že bych měl nějaký fanclub. Nicméně vzkážu všem kdo tohle mě budou číst, ať mají rádi jakoukoliv muziku – stavte se, je to rozhodně líp strávenej večer, něž koukat doma na bednu.

Spyro - Kašlete na ucpávky! vychutnejte si mě naplno !!!

Wobr - Vzkaz? Všechny Vás miluju!

Zygy - Já se těším a vy se taky těšte.




 
Vyhrajte vstupy na Nordic Mission + další ceny Locomotive: kvalitní techno v Katovicích u Strakonic Nor Cave míří do jižních Čech na párty Locomotive

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016