PARTYINFO

 

LOCOMOTIVE - NORDIC MISSION

Datum konání:
31.03.2007 - sobota
Místo konání:
Katovice - KD
DJs:
Cave (nor), Agent, Spyro, Zygy, Wobr, The Keeper, Mari
Popis:
vstup předprodej 150 czk, na místě do 22:00 190 czk, poté 250 czk
Line-up:
20:00 – 21:30 Mari
21:30 – 23:00 Spyro
23:00 – 00:30 The Keeper
00:30 – 02:30 Cave
02:30 – 04:00 Wobr
04:00 – 05:30 Agent
05:30 – 07:00 Zygy
 
 
Locomotive Nordic Mission - poslední info + line up DJ Cave: "V Norsku jede nejvíc house a minimal." Anketa s DJs k březnové akci Locomotive - Nordic Mission Vyhrajte vstupy na Nordic Mission + další ceny
Locomotive: kvalitní techno v Katovicích u Strakonic
 
 
Funtastic.cz Vás zvou na jihočeskou taneční událost jara 2007! V Katovicích u Strakonic proběhne už sedmý díl pravidelné party LOCOMOTIVE, tentokrát s podtitulem „Nordic Mission“ a hvězdou mejdanu bude známý hitmaker DJ CAVE (NOR). Supportovat mu budou DJs: Agent, Spyro, Wobr, The Keeper, Mari a Zygy.

Když jsme vybírali headlinera pro tuhle epizodu Locomotive, chtěli jsme někoho nového neokoukaného mladého kvalitního úspěšného a světového. Nakonec jsme ho našli!

DJ CAVE! Proslavil ho především tribal/techový výlisek “Carne Levale EP“, který vyšel na labelu Bena Simse INGOMA a velký party hit z oné desky “Street Carnival“.

Ne náhodou byl zvolen za průvodní píseň k holandské mega akci Inner City 2003 a kanadskou legendou Mistress Barbarou za track roku! Cave není jen výborný producent, ale i Dj, co už brzo poznáte na vlastní kůži. Perfektně pracuje s mixážním pultem Pioneer DJM 600, jeho sety jsou rychlé, maximálně taneční a plné nečekaných zvratů a gradujících nájezdů. Pokud máte rádi svižné funky/hard/tribal techno, je Dj Cave pro Vás ten pravý ;-)

Doprovodí ho dva členové KNE´ DEEP bookingu a přední čeští techno maséři DJ AGENT, který za dva týdny po Locomotive oslaví, ve velkém stylu, pětatřicáté narozeniny a jeden z členů produkční skupiny Dynamic Line, kteří stojí za letním festivalem Shotgun, DJ SPYRO. A co by to bylo za jihočeskou party, kdyby chyběli regionální zástupci.

DJ MARI, coby jeden ze zakladatelů jihočeského hudebního serveru freeak.net, DJ WOBR člen funtastic.cz a také čerstvý přírůstek do rodiny freeak.net, jeho kolega z funtastic.cz “majsta skreč“ DJ THE KEEPER a průkopník taneční scény na Vysočině DJ ZYGY.

Jelikož je pro nás tento díl Locomotive něčím opravdu speciálním, hodláme změnit celý prostor takřka k nepoznání. Na místě na Vás budou čekat vychystaná světýlka, kterých bude oproti minulosti poněkud víc, dvě videoprojekce od ZWUKa a samozřejmě laser.

Také si chceme vyhrát s dekoracemi, které na minulých dílech trochu chyběli a uvidíte že jich bude  vážně dost. Postaven bude také speciální bar od hlavního partnera SHOCK, s velkým výběrem a příznivými cenami nápojů, pro Vaše bezpečí také stánky Červeného kříže a Jihočeského Streetworku. Tohle všechno za příjemnou cenu 150,- v předprodejích a 190,- na místě, opozdilci po 22.h zaplatí 250,-
 
Před samotnou akcí Locomotive proběhnou také dva Warm Upy. Jeden 17.3. ve Strakonicích a druhý 16.2. v Táboře. Na Warm upech se budou prodávat vstupenky za stejnou cenu jako v předprodeji, tedy 150kč!


Více informací o akci a Warm Upech naleznete na info stránce: www.locomotiveparty.tk
 
 
Nor Cave míří do jižních Čech na párty Locomotive

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016