PARTYINFO

 

MILLENIUM

Datum konání:
16.03.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Dylan Drazen (usa), Newl (hu), Agent, Zig Zag, Techpower
2nd stage Lafayette, Bon Finix, Tripmain, Mara
Info:
http://www.millenium-party.cz
Popis:
vstup 210/250 czk
Line-up:
Techno stage:

21,00 - 23,00 Zig Zag
23,00 - 01,00 Agent
01,00 - 03,00 Dylan Drazen
03,00 - 05,00 DJ Newl
05,00 - 07,00 Techpower

House stage:

20,00 - 23,00 Dj Mara
23,00 - 01,00 Tripmain
01,00 - 03,00 Lafayette
03,00 - 05,00 Bon Finix
 
 
Poslední informace k Milleniu
Další párty, kterou bychom na páteční večer doporučili, je nová techno-klubovka Millenium s Dylanem Drazenem a Newlem. Vše potřebné, co k ní potřebujete vědět, najdete v poslední tiskové zprávě.
 
Adresa: prostor Abaton, Na Košince 8, Praha 8, Holešovice

Doprava: pražští klubeři cestu do Abatonu jistě dobře znají, pro mimopražské návod jak se na

Millenium dostat: autem: Argentinská -> Most Barikádníků -> první doprava. -> chvíli rovně podél břehu -> pak doprava u odbočky s mini ostrůvkem
MHD: Metro "B" Palmovka -> tram 10, 24, 25 stanice Stejskalova. Více na webu www.millenium-party.cz kde máte mapku k nahlédnutí.  

Vstup: Dveře Millenia se otevřou 16.3.07 ve 20hod. v tu dobu své desky roztočí Dj Mara na house stagei, techno stage bude otevřena ve 21hod s nástupem prvních zvuků setu talentovaného kladeňáka Zig Zaga.

Výherci a akreditace: Všichni budou napsaní na guest listu u vchodu, pouze oznamte hochům z ochranky, že tam máte být zapsáni a oni Vás k nám pustí.

Vstupenky na místě: Vstupenky se budou prodávat za 250 kaček a jejich počet je dostačující, takže by se nemělo stát, že se někdo na Millenium nedostane.

Šatny: Šatny budou v provozu a budou pokrývat plnou kapacitu Abatonu, tak si vemte vše potřebné dovnitř, my Vám to uschováme :)

Přichystané libůstky:

Videoprojekce: O vizuální dojem se postará z Pig Festu dobře známý Vj Identy, můžete se těšita na originální projekci z jeho dílny utvořenou speciálně na první díl Millenia, která bude puštěna do dvou nafukovadel o rozměru 4 x 4 metry umístěných za Djs a dvou plazmových TV zavěšených pod stageí. Vizuální vjemy ještě umocní dva zelené lasery.

Dekorace: O dekoraci se stará J.S laboratories, který má velké zkušenosti se zdobením většiny prostorů v Praze a slibuje Abaton, jak ho neznáte. Vše bude řešeno pomocí dekoračních látek a nafukovadel, jejichž vizuální efekt bude umocněn pomocí zapuštěných nebo nasměrovaných světel s proměnlivým zabarvením.

Ochranka: Bezpečnostní služba se bude po celou dobu konání akce starat o hladký průběh a vaši bezpečnost.

Uvidíme se na parketu!

 
Profily: Dylan Drazen a DJ Newl k akci Millenium Newl: "Techno scéna se trošku mění v poslední době". DJ Techpower na Radiu 1 ve speciálním Millenium setu Rozhovor s Dylanem Drazenem k akci Millenium Praha bude mít novou techno-klubovku

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016