PARTYINFO

 

HIP-HOP INDOOR FESTIVAL

Datum konání:
16.03.2007 - pátek
Místo konání:
České Budějovice - BB Centrum Gerbera
DJs:
Brain Thug, Cut Dem
Live:
PSH, Čistychov, Moja Reč, Indy & Wich
Info:
maxterritory@quick.cz
Popis:
start 20:00
 
 
Další informace k Hip-Hop Festivalu
 
 
Fenomén hip hopové kultury se nezadržitelně blíží v podobě největšího jihočeského indoor festivalu do prostor BB Centra Gerbera v Českých Budějovicích.

Na co se mohou návštěvnící těšit?

Mimo již avizovaných a hvězdných PSH, Indy a Wich, Moja Reč, Čistychov, Brainy Thug a Cut Dem bude připraveno mnoho vychytávek. Dění v celém komplexu BB Centra bude snímat v reálném čase sedm statických kamer doplněných o dvě kamery mobilní. Vše bude okamžitě k vidění na dvou obřích videoprojekčních plátnech.

Filmová distribuce X-Tremevideo představí ty nejlepší filmy ze světa extrémních sportů, které vznikly v roce 2006. Těšit se můžete na SNB Follow me arround, SKI Snow and prove a MOUNTAIN BIKE Roam. Ve foyeru centra budou mít návštěvníci možnost shlédnou a zavzpomínat na super záběry z  HIP HOP KEMPU 2006.

Breakdance exhibici předvedou ti nejpovolanější v České republice. Tým NGS představující absolutní vrchol moderního breakdance. Po několikanásobném vítěztví Battle of the year CZ (což je nejprestižnější česká underground soutěž) se rozjeli do světa, kde začali nabírat nové zkušenosti a objíždět soutěže a workshopy. Nyní se jedná o  crew evropské kvality a absolutní top naší země.

Prvních 200 návštěvníků obdrží zdarma časopis X Stream a Bbarák.
 
Soutěž s Hip-Hop Festivalem Soutěž o vstupenky na Hip-hop Indoor Festival
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016