PARTYINFO

 

GROOVE AND CRAZY

Datum konání:
09.02.2007 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Crayzzeeeman (techex records), Pety (turn-off), Sylon (lqd), Mint (self booking), West (self booking)
Popis:
start 22:00, vstup 50 czk
Line-up:
22:00 – 00:30 Pety
00:30 – 02:30 Crayzzeeeman
02:30 – 04:30 Sylon
04:30 – 06:00 Mint + West
 
 
Houseová noc v Liberci s Crayzzeeemanem
 
 
Dle názvu lze pochopit, že se bude jednat o hodně creazy večírek plný house a progressive. Z koutů nejen libereckých se Vám představí řada precizních djs. Jako headliner, kterému bude akce ušitá na míru je Táborský dj Crayzzeeeman. Tento dj dokázal oslovit řadu akcí svým vystoupením nejen na Táborsku.

Část jeho bia - k hudbě mé srdce tíhlo odmalička, ale až v roce 1997 jsem začal mít první krůčky s tvorbou elektronické hudby. O tři roky později začalo mixování z gramofonů uchvacovat můj život. Rok 2001 byl pro mou tvorbu zlomový - začal jsem se prosazovat na menších klubových akcích. O rok později jsem postupně přidal třetí gramofon a také notebook. Společně s DJem R-manem jsem vystupoval v dj teamu LOS PERVERZOS (4 gramofony + 2 mixy).

Klíčovou událostí tohoto roku bylo spoluzaložení Labelu TechEx Records, což vyústílo ve vydání mých prvních dvou skladeb z vlastní produkce: Hypnothicum na 12" vinylu TechEx-001 a SimpleX na 12" vinylu TechEx-002. Obě skladby najdete v sekci ke stažení. Třetí skladbou z mé produkce byla Another Level vydaná na 12" vinylu Licker-03. Za rok 2003 bych rád zmínil několik velmi příjemných a úspěšných vystoupení v Chorvatsku. Okusil jsem si i práci producenta 12" dvojvinylu TechEx-003 (Bando, Ogi & Carl Max,...), které se drželo 14 dní v Top10 v UK. V Liquidu se bude jednat o premiérové vystoupení a na jeho žádost si budete mít možnost vychutnat jeho um na tři gramofony!

Po jeho boku vystoupí ostřílení djs Pety z turnovského klubu Turn-off a dvojice libereckých after djs West a Mint. Nesmím zapomenout na velice precizního a skvěle hrajícího dj Sylona, který dokázal na oficiální afterparty Aquaphonic že bude mít své stále místo na kvalitních parties v klubu jakým je Liquid.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016