PARTYINFO

 

KICK DA NIGHT – KOULE WARM UP

Datum konání:
16.02.2007 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Bon Finix (bonfinix.com, cyprus), Alesh (mix sound system), Drastic (myspace.com/djdrastics), Marty K (lqd)
Line-up:
22:00 – 01:00 Alesh
01:00 – 03:00 Bon Finix
03:00 – 04:30 Marty K
04:30 – 06:00 Drastic
 
 
Bon Finix headlinerem party Kick Da Night
 
 
Další díl této oblíbené akce se bude odehrávat ve stylu house, electro a progressive, ale i milovníci melodického techna si určitě přijdou na své. Pod taktovkou residenta KDN, řeckého rodáka Bona Finixe se rozjede mejdan, který bude jedinečný a svým způsobem půjde o raritu v klubu Liquid. Ptáte se proč? Poprvé v Liquidu kromě kvalitní hudby zažijete také něco po stránce visuální. Už sám název prozrazuje, že na party bude instalován laser. Tedy nechte se unášet tanečními rytmy a užijte si další díl Kick Da Night.

Toto vydání bude speciální také tím, že půjde o warm-up akci k březnové párty Koule, na které vystoupí holandský dj Marcel Woods a společně s ním právě Bon Fínix a náš další host. Tím hostem je pražský dj Drastics, kterého jste měli možnost u nás v Liquidu slyšet už v prosinci minulého roku společně s Jerrym a Spyrem.

Dalším hostem bude tachovský dj, který se již presentoval na spoustě akcí nejen v klubech a pro kterého není problém stát za gramci a bavit clubbery třeba i v šestihodinových setech. Tím hostem není nikdo jiný než DJ Alesh. Samozřejmostí je vystoupení našeho člena bookingu Liquid, který nesmí chybět na jakékoli prestižní akci klubu za gramofony - dj Marty K!

Hudební menu už tedy znáte, teď nezbývá už nic jiného, než si zapsat datum 16.2. do diáře a v ten správný den vyrazit na tu správnou akci, to jest na Kick da Night. Všichni co v prosinci oslavili rok této párty Bona Finixe společně s holandským Quintinem vědí, že tento mejdan by si opravdu neměl nikdo nechat ujít. 16. února další Kick da Night poprvé s velkou laser show v libereckém Liquidu. Více info na www.volny.cz/liquid a nebo na www.myspace.com/koule

Bio dj Alesh:
Narodil jsem se léta páně roku 1977 v malebném městě Klatovy, kde mi moji rodiče dali do vínku jméno Aleš Bartoš. Nicméně po pár měsících mě osud zavál do Tachova, kde jsem si poprvé roku 1994 stoupl za mixážní pult. Zpočátku jsem hrál na diskotékách, ale vždy jsem se snažil prosazovat klubovou muziku. Dnes hraji až šesti hodinové sety plné housových rytmů s příchutí vokálu, latina ale i progressive. Nejčastěji najdete v mém kufru desky od Sergio Florese, Olava Basoskiho, Raula Rincona nebo Denice The Menace a Jerryho Ropera.

Jsem rezidentem klubových večírků MIX a CLUBBING v Kiwi baru v Tachově kiwibar.cz, GOOD VIBRATIONS v new yorku v Mariánských Lázních newyorkml.cz. Dále mě můžete pravidelně slyšet v klubu Na Rampě v Mariánských Lázních, hostoval jsem v plzeňském PH+, pražské Roxy, atd.. Hrál jsem po boku Chrise Sadlera, Loutky, E-lite, Spartaxe, Alibabase, a dalších, jejichž styl hraní mě dodnes ovlivňuje.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016