PARTYINFO

 

DEFECTED IN THE HOUSE

Datum konání:
17.02.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Copyright (defected recordings, uk)
Popis:
start 22:00, vstup předprodej 200 czk, na místě 290/690 czk
 
 
Britští Copyright zahrají v sobotu v Mecce
Sobotní večer v Mecce bude patřit hlavně producentsko-djské dvojici Copyright. Zástupci houseového gigantu Defected Gavin & Sam jsou jediní avizovaní interpreti, takže to vypadá na velmi zajímavou celonoční jízdu..
 
Defected In The House jsou zpátky! Jedno ze světově nejproslulejších vydavatelství v oblasti house music se vrací do klubu Mecca. Po fenomenálním úspěchu na 8.narozeninách Meccy jsme se rozhodli znovu pozvat dvojici britských producentů – Copyright.

Gavin a Sam mají za sebou již 25 let profesních zkušeností ve světě klubové a funkové muziky včetně bezpočtu DJ-ských vystoupení. Copyright si získali skvělou reputaci především díky svému specifickému stylu spojujícímu prvky soulfull house music s výraznými tanečními přechody. Vlastní rovněž svou producentskou dílnu Copyright Productions a label Copyright Recordings, kde vydávají své singly a remixy.

Copyright spolupracují s jednou z nejobsazovanějších vokalistek v žánru classic house music - Kathy Brown (singly 'Never Again' a 'Don't Give Up' / Defected records) a s další světoznámou vokalistkou Barbarou Tucker.

Vedle vlastní produkce a remixování jsou Gavin a Sam velmi vytížení rovněž jako profi DJs. Za zmínku rozhodně stojí jejich DJ-ská vystoupení v top klubech jako např. Ministry of Sound, Pacha, El Devino - Ibiza, Cream a samozřejmě také již druhé vystoupení v pražské Mecce.

A na závěr doplňme, že duo nyní tráví mnoho času ve svém studiu s novým materiálem, takže se i v roce 2007 můžeme ještě těšit na spoustu dalších tanečních pecek!!!

vstup: 290,- & VIP : 690,- / začátek 22:00 /
předprodej: www.mecca.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016