PARTYINFO

 

MECCAMIX

Datum konání:
23.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Al Taylor (ministry of sound, uk), John Culter, Marty Crow
2nd stage - Bon Finix, Scar Coke, Stevon
Popis:
start 20:00, vstup předprodej 190 czk, na místě 290 czk
 
 
Al Taylor na dalším Meccamixu
A ještě jednu páteční pozvánku tu pro vás máme... Rozjetý houseový večírek Meccamix přiváží dalšího zástupce britského klubu Ministry Of Sound - Al Taylora. Za gramofony se prostřídá s talentovanou dvojicí John Culter a Marty Crow.
 
Meccamix má za sebou oslavy dvou let existence. Na únorovém vydání vám představíme dalšího talentovaného londýnského DJe. Tentokrát poprvé v ČR zahraje jeden z nejlepších současných londýnských DJů – Al Taylora. Tento neskutečný showman má za sebou více než 10 letou kariéru. Každý týden hraje pro více než 5000 lidí a od roku 2006 začal působit jako tour resident nejslavnějšího klubu světa – Ministry Of Sound.

Meccamix vám opět přiváží to nejnovější přímo z epicentra taneční muziky, přijďte se přesvědčit! Meccamix má v roce 2007 také nového mladého talentovaného residentního DJe – John Culter

Jako druhý vystoupí další pražský talent – DJ Marty Crow. Druhé pódium bude již tradičně patřit projektu SELECTRO ( selective & electro ), který reprezentují DJs Bon Finix & Scar Coke. Projekt Selectro hudebně představuje pomalejší house s prvky electra a minimalu. Vašim očím budou lahodit půvabné IBIZA DIVA tanečnice, originální Meccamix dekorace, videoprojekce & speciální světelná show.
 
Meccamix: Rozhovor s Al Taylorem

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016