PARTYINFO

 

MECCAMIX

Datum konání:
23.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Al Taylor (ministry of sound, uk), John Culter, Marty Crow
2nd stage - Bon Finix, Scar Coke, Stevon
Popis:
start 20:00, vstup předprodej 190 czk, na místě 290 czk
 
 
Al Taylor na dalším Meccamixu
Meccamix: Rozhovor s Al Taylorem
Meccamix bude opět hostit zajímavé houseové jméno z britských ostrovů. Tentokrát přijede zahrát DJ Al Taylor z Ministry of Sound a my vám s ním dnes nabízíme aktuální interview. 
 

Kdy a proč jsi začal se hraním?

Jsem fanouškem taneční hudby od začátku 90.l et. Jednou mi zbyly nějaké peníze, a tak jsem si za ně koupil první gramce. Asi po dvou měsících jsem se vrátil do obchodu, kde jsem ty gramce koupil a prodavač se mě zeptal, jestli bych za něj nemohl zaskočit hraní v místním baru. Zajímavé, že?

Kde všude už jsi hrál?

Už jsem hrál v tolika barech a klubech, že bych je nespočítal. Ze začátku jsem byl hudebně velmi rozmanitý, takže jsem mohl zahrát bez problémů set složený z rockových pecek na studentské party, stejně jako hard house set v klubu den poté.  Tohle je skvělá cesta jak začít, protože právě takhle se člověk nejlépe naučí pracovat s náladou lidí na party. V mysli mi utkvěl třeba klub Majestic v Leedsu, kde se do jedné místnosti vměstnalo 3000 lidí a každá noc byla prostě bomba.  Toto léto jsem hrál na Ibize pro produkční společnost LMP na parties, kdy usrkáváš studený drink po horkém dni.. Ibiza má zkrátka neopakovatelnou atmosféru.

Kde rád hráváš v Londýně?

Společně se Simonem Dalem z KISS 100 ( vystupoval několikrát na Meccamixu ) jsme pravidelně hráli ping-pong set v klubu POP v Soho v Londýně, což bylo pokaždé super. Existence klubů v Londýně je bohužel spojena s licenčními smlouvami a protože tam měli nějaké problémy, tak tyto skvělé akce už nejsou. 

Jaké je to hrát pro Ministry of Sound?

Mít možnost hrát pro Ministry of Sound je tím, po čem každý DJ touží, takže když jsem tuto příležitost dostal, byl to neuvěřitelný pocit. Zvuk v Ministry je pověstně dokonalý a lidé tam chodí za hudbou, kterou dobře znají. Když už jsi v Londýně, musíš se tam alespoň jednou zastavit.

Kde hraješ teď?

Všechno si to nepamatuju, tak asi bude nejlepší, když se rovnou podíváš na moje stránky - www.altaylor.co.uk.  V současnosti hraju v Londýně asi nejvíc v Ministry of Sound, zatímco mimo Londýn brázdím nejrůznější kluby a klubíky. Nedávno jsem podepsal kontrakt také s Pachou London, kde začnu hrát pravidelně každý poslední pátek v měsíci počínaje koncem března.  Stejně tak hraju pravidelně v masivním klubu SeOne, který má největší legální kapacitu ( 4000 lidí ) v celém Londýně ( klub SeOne s Lisou Loud přijel na Meccamix 16.listopadu 2006 ) na akci 'Poland Calling' se čtyřmi polskými a čtyřmi dalšími anglickými DJi.

Kde všude jsi hrál s Ministry of Sound?

Po celém Spojeném království od Aberdeenu a Glasgow ve Skotsku přes Cardiff ve Walesu, Newcastle, až po Portsmouth na jihu. Probrázdili jsme doslova celou zemi.

Jak jsi spokojen se spoluprácí s Ministry of Sound?

Je to neuvěřitelně profesionální uskupení lidí od vyhledávačů talentů, kteří hledají nové tracky pro vydavatelství Ministry of Sound, přes lidi, kteří se starají o produkci jednotlivých akcí až po promotéry. Je to přesně tak jak by každý očekával, že by se mělo pracovat pro jednu z nejznámějších a nejprestižnějších značek v oblasti taneční hudby.

Co hraješ za muziku?

Moje srdce patří house music, okořeněné všemi prvky od funky po rock, a třeba i trochou elektra. Věř, že mám připravený neskutečný pecky speciálně pro Meccamix. Mám pocit, že to bude neskutečnej mejdan!

Co chystáš v roce 2007?

Teď usilovně makám ve studiu na věcech, který bych rád dokončil do léta, ale zas nechci nic uspěchat a vydat něco, s čím bych nebyl stoprocentně spokojen.

Jak se těšíš do Prahy. Bude to tvoje premiéra v našich luzích a hájích, že?

Nemůžu se dočkat! O Meccamix parties se v Londýně říká, že jsou to jedny z nejlepších u vás v Praze. Někteří z mých kamarádů mě informovali jaká je tam úžasná atmosféra. Stejně tak jsem slyšel jak je Praha nádherné město! Moc se těším… 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016