PARTYINFO

 

DNB WAVE

Datum konání:
10.02.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Mersey
DJs:
Brooklyn aka Juanita Juarez, E-Li, X.Morph, Holder, Amma, Elwira
Popis:
vstup 60 czk
 
 
Brooklyn zavítá do brněnského klubu Mersey
 
 
Ano, je tomu tak, TressOnDress se na drumandbassové „scéně“ drží už celý rok:) Čas někdy letí jak o závod a uteče jako voda. Pojďme tedy trochu zrekapitulovat, co se za rok 2006 v režii TressOnDress událo.

V klubu Mersey proběhly již 4 DnB WAVE, na kterých se mimo jiné v Brně ukázali Koogi, Katcha, Reverb a No Money. Další akce v Mersey byla Breakbeat and Drumandbass night a také HradHouse WarmUP. Kromě Mersey jsme také zorganizovali společně s již neexistující Jungle Unit stage na festivalu Rio de Riviera. Zde za gramofony kraloval Sayko, Peet, X.morph a mnoho mnoho dalších. Konec roku jsme aktivně oslavili v brněnském klubu Favál, na Silvestrovské zlomenici. Redrum djs a další nám všem zařídili krásný vstup do roku 2007.

V sobotu 10.2. v Mersey je před námi tedy již pátá, výroční DnB WAVE. Stejně jako úplně první Wave bude i tato zaměřena spíš na odlehčenější styly dnb, liquid, athmosferic apod…

A kdo jiný by měl být zástupcem těchto lehčích stylů, než jeden z nejúspěšnějších producentů pohybujících se v českých liquidních vodách, Brooklyn (Praha) - známý také jako Juanita Juarez. Pod tímto jménem na sebe upozornil v roce 2003 albem Spa Boy, které tvořilo kombinaci drum&bassu, downtempa a experimentálnější hudby, bylo nominované na Cenu Akademie popularní hudby (Anděl). Následovala řada remixů např. pro Esctasy of St. Theresa, Skyline, slovenské Veneer, The Slots a Khoiba.

Pod pseudonymem Brooklyn už vydává v zahraničí: v posledních měsících vyšly tři singly na malých britských indie vydavatelstvích, a zejména na respektované norské značce Subtitles.

Ústí nad Orlicí je bydliště dalšího aktéra sobotní noci. Je jím Dj e-Li, člen skupiny Interface. Drum'n'bass a jungle mixuje od roku 1999. Momentálně si potrpí spíš na experimentální d'n'b se zajímavými zvuky, též označován jako atmospheric d'n'b.

Další lákadlo určitě bude speciální set brněnského matadora X.morpha (Redrum, Brno). Ten si připraví special liquid set!
Nemyslete si, že celý večer bude jen o vokálech, melodiích a nedočkáte se taky nějaké té rychty:) To budou mít na starost Holder (Redrum, Brno) a taky residentní djane Elwira (Redrum, Brno). A na začátku budou ještě ke slyšení rytmy reggea z rukou selektora Amma (Boskovice).

Více info hledejte na: www.tressondress.cz

Těšíme se:) TressOnDress.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016