PARTYINFO

 

BUBBLES

Datum konání:
02.03.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Skank (sk), Subsist, Ala
Live:
Insect Elektrika
Info:
http://www.infomag.cz
Popis:
start 20:00, vstup 80 czk
Line-up:
20.00 Nakedman
22.00 Ala
23.00 Insect Elektrika
00.00 Subsist
01.30 Skank
03.30 Ala & Nakedman
 
 
Minimal večírek Bubbles v pražském Matrixu
 
 
Již tento pátek proběhne v klubu Matrix průlomová MINIMALově našlapaná noc "BUBBLES". Především díky podpoře RK Home Sweet Home se podařilo zorganizovat akci na naší hudební scéně dodnes nevídanou. MINIMAL, elektronická hudba v České Republice prozatím příliš neznámá, je již od roku 2004 v západních státech (Německo, Velká Británie, Holandsko, ale také Kanada) považovaná za mainstream. Netrvalo však dlouho a smršť unikátních zvuků a melodií je k vidění i u nás, pro Vás šťastnější dokonce zdarma!

Jako hosté se Vám představí: slovenský Dj Skank – mimojité zakladatel Leporela a klubu SubClub v Bratislavě (kde nyní působí jako provozní a program manager), známý svou činností nejen na Slovensku a v Čechách, ale i v Rakousku, Maďarsku a Polsku.
      
Dále naše čestné pozvání přijali Subsist (Leporelo) a Ala (Klika), známí také pod názvem Dacani, kteří Vám jistě naservírují kvalitní nepopsatelný hudební zážitek. Ostatně, jako vždy.. Line-up obohatí rovněž Dj Nakedman.

Téměř novou tváří stále se rozvíjející české minimalové scény je polopražské producentské duo INSECT ELEKTRIKA (LIVE!!!) – více info na http://www.myspace.com/insectelektrika

Vstupenky k zakoupení přímo v klubu Matrix, rezervace možná na kamilafrohlichova@yahoo.com
Vstupné: symbolických 80 Kč.

www.matrixklub.cz 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016