PARTYINFO

 

UNIVERSITY

Datum konání:
03.02.2007 - sobota
Místo konání:
Zlín - Velryba Music Bar
DJs:
Eddie Sender, Milhaus, Tuta
Popis:
start 21:00
 
 
Ve zlínské Velrybě se mění dramaturgie klubu
 
 
Od února 2007  zlínský klub Velryba mění dominantní hudební styl ve své dramaturgii. Velryba Music Club se bude na víkendových parties více přiklánět ke klubovému žánru hudby. Hlavním dramaturgem klubu se stal šéf CLUBLIFE dj Milhaus, který druhou půlku roku 2006 strávil v daleké Číně jako rezidentní dj prestižního clubu YES. První residentní noc UNIVERSITY na které se budete setkávat s residentními dji Eddie Sender, Milhaus, Tuta a také s dalšími hosty české a slovenské taneční scény.

Eddie Sender, který je producentem převážně tanečních stylů uplifting trance, progressive trance, progressive house a v neposlední řadě i euro trance. Eddie se nejvíc věnuje uplifting trancu a své aktivity zaměřuje do vod zahraniční produkce, kde se mu podařilo podepsat smlouvu hned s několika anglickými a holandskými labely, jako je Armada Music, Totaldigital Recordings, Aurora Digital, Kyr Records a Baroque Records.

Do konce tohoto roku vyšlo a nebo ještě vyjde na těchto labelech Eddiemu 7 skladeb. K dalším jeho aktivitám patří také remix skladby Summer Fun pro FUN Radio. Ještě můžeme vzpomenout spolupráci se jménem Kamil Polner, se kterým společně vydal skladbu pod názvem Polner & Sender - Energy Sublimation na holandském vydavatelství Armada Music. Dále je tu skladba Aum Gasana, která je upsala k labelu Baroque Records a nachází se na officiální kompilaci BeeFree 2006.

Eddie Sender, 2.1.2007 vydal další svoji novou věc pod labelem Total Digital Recordings. Tuto uplifting trance skladbu s názvem ELEMENTATE si můžete koupit ve všech internetových obchodech s hudbou. Tracky Eddie Sendera hraje v radiovém pořadu A State Of Trance Arminem Van Buurenem. Další remixy zazněli i v radiovém pořadu Trance Around The World, kter7 moderuje  Above & Beyond.

Milhaus a Tuta, společne spolu působili půl roku v Čínském klubu Yes, kde vystoupili s dji John Digweed, Marc Van Linden, Ronski Speed, …

Společně také vystupují na party Tour De Trance a na spoutě dalších párty. V současné době Milhaus pracuje ve studiu s formací Monoriderz na společném tracku, který se bude jmenovat MONORIDERZ & MILHAUS – Out Of My Head.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016