PARTYINFO

 

SONNE EDITION 2

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Kostelany - Flamingo
DJs:
Michal Poliak aka BB Mike (michalpoliak.com), ReOrder (trancemusic.sk), Jordy (strobe rookies), Nirthy (euforia), Constantin.e (euforia), Dejan (strobe rookies)
Info:
http://www.discoflamingo.cz...
skein@strobe.cz
 
 
Rozhovor s ReOrderem k druhému dílu Sonne Edition
Za necelé tři týdny proběhne ve slováckém kraji druhý díl SONNE EDITION 2 a to v prostorách tamního kulturního domu. Do svých diářů si zapište datum 20/04/2007 DiscoClub Flamingo Kostelany n/Moravou (7 km od Uh.Hradiště). Samozřejmě také web clubu www.discoflamingo.cz, kde naleznete aktuální informace k akci. A přinášíme již druhý rozhovor v pořadí, tentokráte se slovenským DJem ReOrderem.
 
Ahoj Reo. Předpokládám že pro mnohé české klubery jsi velkou neznámou. Mohl bys nám něco o sobě povědět?

Ahoj. V podstatě jsem velký blázen, miluji ženy především tu moji a ze všeho nejvíc mám rád trancovu muziku, kterou se snažím už několik let přiblížit lidem.

Reo jak je to s tebou a hudbou celkově? Máš rád především elektronickou muziku, nebo něco jiného?

Především mám rád samozřejmě elektronickou muziku a nejvíce trance, ale taky se mi do uší připlete nějaká zajímavá skladba jiného stylu, rád si ji poslechnu co nejdéle. Např. Kelly Clackson (moc se mi líbí).

Dříve jsi hrával spíše drum´n´bass, proč jsi najednou přešel k líbivějšímu stylu - k trancu?

Od začátku mojí tvorby jsem poslouchal, tvořil trance a na Slovensku bylo hodně těžké, se v tomto style prosadit, kde ho mnoho lidí zatracovalo. Spolu s DJem C-quencom jsme dali do kupy dńb crew RAC (riceandchicken) a tak jsem se k trance tvorbě bavil s drumnbassem. V roce 2006 jsem opustil RAC Crew a naplno jsem se pustil do trancu.

Jak to vypadá s akcemi Universum, kde jsi residentem?? A koho jsi už měl na akci a koho bys rád pozval?

Universum se už odehrálo v 5 pokračováních a zahráli si na nich přední slovenští trance DJs a producenti jako: Eddie Sender, Kamil Polner, Tom Roman, Nifra, Milan Lieskovsky. Po novém roce se snažíme pozvat vždy jednoho zahraničního hosta. Naposledy se na Universe představil DJ Stepan Bruck a.k.a DJ Stjopa.

Máš nějakého oblíbence z řad českých DJs?

Popravdě nemám nějakého srdcového oblíbence, ale v poslední době čím dál více slýchávám o DJovi Revoltovi, který se představí na dalším Universe. Tento DJ má fakt talent a myslím, že toho na české scéně ještě mnoho dokáže. Co se týká producentů, tak fakt zbožňuji Ronnyho K. a jeho remix na skladbu od Yamin feat. Marcie – Know You, kterou hraji velmi rád a určitě ji zahraji i na párty Sonne Edition.

Podle informací jsi vydal několik tracků, můžeš nám něco o nich říci?

Dohromady jsem vydal dvě skladby a podepsal další čtyři, které čekají na svoje release a jednu v koprodukci s Eddiem Senderom. O hudbě se těžko mluví, je třeba poslechnout. Na mém webu www.reorder.energy69.sk se můžete podívat na ukázky z nejnovějších skladeb a posoudit sami.

V dubnu hraješ ve slováckém regionu na párty Sonne Edition 2, na co si mohou návštěvníci přijít?? Co jim na párty naservíruješ?

Myslím, že se mohou těšit na pořádnou dávku dobrého, našlapaného a rytmického trancu. Ve svých setech rád kombinuji jednotlivé styly trancu, takže se můžete těšit na tech, uplift, electro, či progressive.

Kdy jsi naposled hrál vůbec v České republice?

Naposledy to bylo 17. února 2007 v Olomouci.

Jak vnímáš české publikum?

Do české republiky se vždy rád vracím kvůli skvělému publiku (miluji vás), které mě zatím nikdy nezklamalo.

Co bys vzkázal pro české klubery pro tuto párty?

Ať se přijdou dobře pobavit a uvolněně si zatancovat.

Díky za rozhovor, Skein

 
SONNE EDITION 2: rozhovor s DJem Dejanem

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016