PARTYINFO

 

PERFECT EASTER

Datum konání:
08.04.2007 - neděle
Místo konání:
Březnice - Březnice MC
DJs:
Orbith, Uwa & Lucky Lucaso, Chris Sadler, B.One.K, Carriome aka Diesel Phunk
Info:
http://www.mcbreznice.cz
Popis:
start 21:00, vstup do 22:00 129 czk
Line-up:
21:00 - 22:00 B.One.K
22:00 - 23:30 Chris Sadler
23:30 - 23:40 Módní show by Memfis
23:40 - 01:30 Orbith
00:00 - 00:15 Barmanská show
01:30 - 03:30 Uwa & Lucky Lucaso
03:30 - 04:30 Carrione aka Diesel Phunk

 
 
Perfect Easter s Orbithem a Chrisem Sadlerem
Po roce opět ve stejný čas na stejném místě. Velikonoční mejdan Perfect Easter je druhým ročníkem úspěšné noci Easters Stars & Heroes. Druhý ročník ovšem nenabídne jen kvalitní line-up, ale i módní a barmanskou show.
 
Web akce spuštěn www.mcbreznice.cz 

Pro první nedočkavce s prvními jarními dny přichází i spuštění webu akce www.mcbreznice.cz, kde postupně naleznete veškeré novinky okolo příprav akce, informace o djs, dopravě na místo konání akce Perfect Easter a mnoho dalších informací včetně oblíbeného guestbooku.

Párty je vlastně i oslavou

Oslavovat budeme nejen Velikonoce, ale také kulaté narozeniny hlavního aktéra této akce, dje B.One.K. V této souvislosti je pro všechny na webu www.mcbreznice.cz připravena kulantní soutěž nejen pro bystré hlavy.

Pozor, dvě párty v ceně jedné!

Organizátoři Perfect Easter přicházejí se speciální akcí „Dvě taneční noci za cenu jedné a dokonce v součtu i levněji!“.

Lístky na Amazing City s Paulem Oakenfoldem za 500 Kč jedině na Perfect Easter. Přičteme-li cenu vstupného na Perfect Easter dostáváme se na hodnotu 629 Kč (pozor platí pouze do 22 hod.), což vám ušetří plných 21 Kč oproti vstupnému na samotnou Amazing City.

Perfect Easter o hudbě a zábavě

Jak jsme již řekli, tak Perfect Easter návštěvníkům nabídne celkem dvě roviny zábavy. Jedna se bude plně soustředit na hudební stránku noci, druhá bude výhradně o zábavě a show.

Po hudební stránce nabídne noc Perfect Easter pestré menu složené z hudebních lahůdek v podání osvědčených djských jmen české taneční scény. Během večera si tak budete moci vychutnat nejen svižné electro od jednoho z nejvíce obsazovaných djs posledních let, rezidenta pražského klubu Roxy, ostravského Fabricu a brněnské Flédy dje Orbitha, ale i houseové vlnění rezidenta pražského klubu Roxy a rovněž častého hudebního hosta mnoha tanečních událostí Chrise Sadlera.

Speciálními hosty večera bude i duo rezidentních djů klubů Duplex Uwa & Lucky Lucaso, kteří jsou pověstní svými strhujícími extravagantně pojatými show. Posledními jmény v hudebním menu velikonoční neděle jsou pražský dj a promotér v jedné osobě dj B.One.K a rezident pražského klubu Mecca za rok 2005, častý host taneční scény v německém Ambergu dj Carrione aka Diesel Phunk.

Druhá tvář noci nabídne skutečnou módní show v režii Memfis Agency, barmankou show s UV a fire prvky či soutěž o 10 zpátečních letenek do evropských destinací od SKYEUROPE.

Po zvukově-vizuální stránce se již nyní můžete těšit na masivní krystalicky čistý EAW zvuk podpořený světelnou show a vizuální performancí reprodukovanou pomocí plazmových obrazovek. Samozřejmě, že nebudou chybět živé tanečnice.

 
Perfect Easter v Březnicích u Příbrami

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016