PARTYINFO

 

STEAM! VALENTINE EDITION

Datum konání:
16.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Chris Sadler (www.chrissadler.com), Pete Walk (www.petewalk.com), Madman (www.madman.cz), Nesquik (www.djnesquik.com)

Popis:
start 22:00, vstup 300 czk, holky 100 czk
 
 
Chris Sadler: "Věřím, že Steam! bude opět divoký."
V souvislosti s akcí Steam! v Duplexu jsem oslovil kamaráda a headlinera akce Chrise Sadlera a zeptal se ho po hodně dlouhé době na několik otázek. Chris se s tím vypořádal s humorem jemu vlastním a společně vám tak nabízíme pěkný rozhovor. V pátek se těším a hezkého Valentýna všem zamilovaným!
Uvnitř článku najdete i soutěž o volné vstupy.
 

Chrisi, když jsme spolu mluvili naposledy, byla řeč o tvém studiu na vysoké škole. Tam jsi se dokonce učil pitvat, pokud si správně vzpomínám. Dlouho jsme se neviděli a proto mě zajímá, zažil jsi v přeneseném významu nějakou pitvu za posledních pár měsíců?

Spíš porod než pitva. Narodilo se mi nový dítě ve formě vlastní módní značky LemonWear. Těhotenství bylo dlouhé a bolestivé a ne jedno ráno se mi z toho udělalo zle ale teď už je dítě na světě, je zdravé a pěkně nám roste.

Co je vůbec nového? Stále hraješ s žárovkami na hlavě, nebo už sis konečně pořídil ten vytoužený námořní reflektor? Říkal jsem ti přece, že bude víc sexy než jen takový dva pidižvíci nalevo a napravo…

Bohužel to mělo přesně opačný efekt. Totiž zkusil jsem to ale kvůli žáru z té několika tisíci wattové žárovky mi shořely vlasy. Teď jsem úplně plešatý a na hlavně mám jenom spálenou kůži, což teda není vůbec sexy. To je naposled co poslouchám hudebního  žurnalistu na téma "co je a co není sexy".

Když jsem teď googloval svoje jméno na internetu, narazil jsem na tvůj blog na webových stránkách. Tam popisuješ, že jsem ti bouchal do stolu pod gramofony, až z toho přenoska tancovala. Človeče, já si to vůbec nepamatuju, věříš tomu? To musela být legrace, haha! Teď vážně, píšeš ještě blog?

Nedivím se, že si to nepamatuješ. Možná je to tak lepší, byl jsi docela slušně na kaší. Ten set jsem tenkrát nahrával i se zvukem skákajících jehel a je k stáhnutí na mojich webových stránkách, kdybys jsi si to chtěl připomenout. Co se týče toho blog, tak jsem s tím musel přestat z části, protože to byl moc velký žrout času a z části, protože jsem tím urazil příliš mnoho kamarádu a známých, včetně tebe.

Jak se ti líbí koncept Thonykova počinu, Steam! Já myslím, že květinová party je celkem dobrý nápad a upřímně trošku mě u něj tohle stěžejní téma překvapilo.

Fajn nápad to tu ještě nebylo. Jen doufám, že nás nepřepadne hejno rozčilených včel.

Máš rád květiny? Co vůbec ty a příroda?

Pro mě je příroda dobrá akorát, když jezdím v autě a potřebuju někde čůrat. Nečůrám ale na květiny, pokud nemusím.

OK. Zpět k hudbě. Jakým směrem se tvoje pojetí hudby odebírá teď? Stále především tech-house?

Popisovat můj styl jako tech-house není úplně přesný. Tech-house jsou pro mě věci od labelu jako The End nebo Soul on Wax, to co hraje třeba Tráva nebo Lukáš Hulan. Zatímco to co hraju já je na rozmezí houseu a techna. Do jednoho setu klidně míchám cokoliv od vocal houseu až po funky techno, hlavně ať je to zábavný, našláplý a pozitivní. Desky se časem změní ale feeling zůstane stejný.

Fajn. Máš nějakou osobní pozvánku svým fanouškům a kamarádům, kteří dorazí na sraz na akci Steam!?

Neváhejte a přijďte. Když jsem hrál na Steamu v Duplex  na konce loňského roku, bylo to dost divoký a věřím, že nebude tomu jinak ani tentokrát. Skafandry proti včelám nebo minimálně nějaký stylový tričko od LemonWear sebou!

 
Profily Chrise Sadlera a Nesquika k akci Steam! Steam! - Valentine edition v klubu Duplex

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016