PARTYINFO

 

STEAM! VALENTINE EDITION

Datum konání:
16.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Chris Sadler (www.chrissadler.com), Pete Walk (www.petewalk.com), Madman (www.madman.cz), Nesquik (www.djnesquik.com)

Popis:
start 22:00, vstup 300 czk, holky 100 czk
 
 
Chris Sadler: "Věřím, že Steam! bude opět divoký." Profily Chrise Sadlera a Nesquika k akci Steam!
Steam! - Valentine edition v klubu Duplex
 
 
Také jste celí zmatení ze “zimního“počasí? Selanku teplého období střídá jedna kalamita za druhou, popadané větvě po návštěvě ničivého orkánu mizí pod nánosy tun sněhu, aby v zápětí roztály a mezi nimi se objevily první klíčky jarních květin. Co myslíte, rozkvetou konečně? My říkáme ano! Každé poupě totiž ví, kde mu bude dobře. Na únorovém vydání jedné z nejrozjetějších domácích klubovek v Praze. Na party Steam!

16.02. se znovu otevřou brány populárního klubu Duplex k dostaveníčku všech milovníků kvalitní hudby, krásných květin a rozjeté zábavy. Dlouhá tradice party Steam! učinila z každého mejdanu unikátní příležitost setkat se s nejlepšími přáteli, pro které je tvořen především! Vzpomínáte? Tolik legrace a krásných zážitků! Každý kdo Steam! navštěvuje pravidelně a těch je pravděpodobně většina z vás, ví, že každý díl je větší a lepší. Na rozdíl od počasí, u nás střídá jedna vychytávka druhou.

 Také díky tomu se minulé vydání dočkalo skvělého ocenění. Ale, co si budeme povídat, je to především vaše zásluha! Díky vám se podařilo vytvořit atmosféru natolik neopakovatelnou, že každé i třeba jen kosmetické zdokonalování nás motivuje k tvrdé práci a skvělým nápadům. A právě proto je Steam! stále více oblíbenějším a navštěvovanějším.

Tentokrát se můžete těšit na jeho další zlepšení. Už vám také vrtá hlavou, co to bude tentokrát?  Prozradíme exklusivní Steam! Valentine Edition videoprojekci promítanou na plazmové obrazovky a plátno. Velkolepé květinové dekorace jsou samozřejmostí, stejně jako zvláštní střežená VIP zóna určená striktně pro nejvěrnější návštěvníky a pochopitelně jejich kamarády a přátele. A co je v nejlepším klubu nejvíce důležité, kvalitní zvuk, světla, nezbytný laser a hlavně line-up!

Představte si opravdu vymakanou halovou akci přenesenou do klubu. S pořádnou porcí jaksepatří oduševnělé atmosféry a houseovými hitovkami s prvky elektra, progressive a dalších nejnašláplejších hudebních stylů. Tam přece nikdo z vás nesmí chybět! A už vůbec ne, když headlinerem bude stálice pódií, zdomácnělý Angličan Chris Sadler. Je tomu už dlouho, co opustil svůj domov, kde studoval medicínu, aby na párty ve střední Evropě roztáčel asfaltové kotouče a těšil nás svým nezaměnitelným způsobem hraní. Jeho hlavní doménou se staly tech-houseové novinky z britských ostrovů, ale protože rád experimentuje, často na svá představení přibírá některou ze svých mašinek, efektorů, samplerů…

Nebyl by to Steam!, aby se na něm neobjevil maskot a rezident akce,  Pete Walk. Ojedinělý zvuk a míchání, se kterým tento pražský DJ už několik let obráží ta nejznámější tancoviště v celé zemi i zahraničí tentokrát promíchá v PING PONG SHOW s jedním ze svých nejlepších přátel a dalším z hvězd pražské scény, DJem Madmanem. Kdo slyšel, ví o čem je řeč a kombinace těchto dvou profesionálních kluberů může vykvést jen v jedno: v perfektní a pořádně našláplou zábavu, která nenechá chladným vůbec nikoho.

No řekněte sami, viděli jste už někdy tančit květiny? Ničeho se nebojte, budou jako vždy těmi nejlepšími průvodci večera a každý z nich se dokonce rozhodl věnovat vám i hodinu sólového vystoupení. Paráda! A kdo to celé odstartuje? Vycházející poupátko a vítěz klubového přeboru DJs, LIVC-BASSLINE cupu, Nesquik.

Prostě a jednoduše. Tohle bude kotel, na který budeme zase dlouho a rádi vzpomínat. Rozkveteme v krásné květiny a budeme se společně těšit z prostředí, kde se nemusíme bát žádné kalamity ani výkyvů počasí.

Takže nezapomeňte! 16.02. v pražském klubu Duplex od 22:00. Chris Sadler, Pete Walk – exclusive ping pong with - Madman, Nesquik a všichni přátelé, které jindy příliš nevídáme.

Pozvání patří vám všem.A na všechny se už teď neskutečně moc těšíme! Že vy také? No jasně! Je tu Steam!

Steam:
steam@thonyk.com
www.steam.thonyk.com

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016