PARTYINFO

 

Datum konání:
23.02.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
DJs:
Boschka, Brada, Lishuk
Live:
Le Pneumatiq
Popis:
start 21:30, vstup 60 czk
 
 
Le Pneumatiq vystoupí tento pátek v klubu In Spiral
 
 
V pátek 23. března 2007 vystoupí v plzeňském klubu In Spiral breakbeatová kapela Le Pneumatiq. Před a po vystoupení Vás budou bavit spříznění breakbeat djz Bosch-K, Brada a Tomy.

Le Pneumatiq jsou poměrně čerstvým živým projektem producenta a DJe Howsky DC, který se uvedl ve známost především jako warm up DJ skupiny Skyline, nebo zahajovacím setem na pražském koncertu legendárních Underworld. Na sklonku roku 2005 začal Howska DC spolu s MC Adrenalinem (Unity) a bubeníkem Armym pracovat na live podobě jeho tvorby a v červenci 2006 si společně odbyli premiéru v pražském klubu Roxy - na základě tohoto vystoupení byli dodatečně nominováni na line up festivalu Love Planet.

V září jim byla na CD u měsíčníku Filter vydána skladba Levitation sound a časopis referuje o Le Pneumatiq jako o velkém příslibu českých klubových pódií.

V současné době kapela posílila o vokalistku Borůvku (ex-Rapmasters). V přípravě je debutová deska. Videoklip k songu Levitation sound odvysílalo TV Óčko. Le Pneumatiq také oslovil J. P. Muchow s nabídkou na využití některých skladeb do filmu Pusinky, který přijde do kin v dubnu roku 2007 - skupina poskytla celkem 5 skladeb a je nejčastěji znějící skupinou v tomto filmu (mimo jiné dodali skladby např. Roe Deer nebo Toneless). Soundtrack filmu vyjde u Sony/BMG.

Více info zde:
www.lepneumatiq.com
www.myspace.com/lepneumatiqcz
www.inspiral.cz
www.myspace.com/inspiralcz

Aktuální videoklip Levitation sound zde:

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016