PARTYINFO

 

BREAKDOWN

Datum konání:
09.03.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
DJs:
Philip TBC, Sens, Tomy, Jamal DJs
Info:
http://www.noisypioneers.cz, http...
Popis:
start 21:00
 
 
Breakdown s Philipem TBC v plzeňském Neutralu
 
 
Plzeňská Párty Breakdown zažije letos v březnu své 3. pokračování. Večírek dj Tomyho orientovaný především na popularizaci breakbeatu se tentokrát ponese v poněkud slavnostnějším duchu - rezident akce zde slaví své narozeniny, takže je celkem nabíledni to pořádně rozpytlíkovat :) Breakdown se tak poprvé nebude konat v Neutralu, nábrž v prostorách klubu Inspiral a to za účasti významných hostů, kteří vám dokáží, že breakbeat je rozhodně styl, který stojí za to sledovat a že dobrá zábava se dá udělat i bez tvrdé muziky.)

Proč by jste měli Breakdown special Edition rozhodně navštívit? Protože akce Breakdown je nový taneční večírek, který má provětrat zatuchlý vzduch plzeňské elektronické scény. Neservíruje podbízivý hudební trend, nýbrž intenzivní a vitální zážitek. Na naší akci vám představíme vždy to nej, co nabízí kvalitní hudební show – sexy groove, co rozhýbá tělo, pestré plochy, které uvolní vaši mysl a hlavně uvolněnou zábavu… Akce Breakdown prezentuje breakbeat – svěží, moderní styl, který dnes absorbuje vše od hiphopu, přes funk, jazz, ladný house, až po temný drum n bass. Zapomeňte na zvuk přežitého retro electra, či intelektuálního minimalu – breakbeat je taneční muzika s jiskrou.

Jak bylo již řečeno, na 3.díle párty Breakdown se bude slavit a každá dobrá slavnost se neobejde bez významných hostů – „pogratulovat“ tak na akci přijedou djové, kteří patří ve své kategorií mezi nejlepší u nás a budou tak jistě zárukou kvalitního mejdánku. Pozvání jako první přijal domažlický dj Sens – „chodský houseový predátor“ a hlavně pan dj, který svou živelnou show bez pardonu rozpumpuje každou lepší párty či festival v regionu. Po něm řekl své ano Philip TBC, talentovaná hvězda českého djingu na poli zlámaných beatů, technická špička v oboru invenčního mixování na 3 gramofony a hudební performer, jehož kvality ocenili i samotní The Prodigy - na Breakdown párty se Filip představí exkluzivně jen a pouze v breakbeatovém setu !!!

Jako další přijali pozvání Jamal Djs – plzeňské duo, známé na lokální techno scéně unikátní technikou hry na 4 gramofony a hlavně produkcí kvalitní muziky, se představí na Breakdown party taktéž v breakbeatovém hávu. Electro, progressive a funky breakbeat u Jamal Djs tak často neslýcháme a proto by vám jejich raritní mix rozhodně neměl ujít ! Sestavu pak samozřejmě doplní i oslavenec dj Tomy, jehož bližší posun k breakbeatu je veřejně znám a který vám své pojetí breaks&groove dá pořádně „sežrat“.             

Breakdown Special Edition startuje v Inspiralu 9.3.2007 od devíti hodin. Těšit můžete na vychytaný zvuk, posílená světla a především pak na nejčerstvější muziku, kterou dnes elektronická scéna může nabídnout. To vše za více než laciný vstup ! A pozor, nekončíme – celý měsíc na vašem oblíbeném webu bude probíhat soutěž o mixované kompilace na Breakdown party, volné vstupy, budete si moci přečíst rozhovory s účinkujícími, stahovat ty nejlepší breakbeat sety a mnoho dalšího – další info již brzy !!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016