PARTYINFO

 

SEVERNÍ VÍTR JE KRUTÝ

Datum konání:
24.02.2007 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Daho & Ginger, Hyde, Spyro
Live:
Makaton live (rodz-konez, uk)
Line-up:
22.00 - 00.00 Hyde
00.00 - 02.00 Ginger + Daho
02.00 - 03.00 Makaton live
03.00 - 05.00 Spyro

 
 
Makaton vystoupí tuto sobotu v ostravském Fabricu
 
 
Všechny příznivce klubového techna a zvláště pak toho ostřejšího si tímto dovolujeme pozvat na další a stěžejní zastávku turné „Severní vítr je krutý“ do ostravského klubu Fabric. Party se koná v rámci zavedené noci „Genetix“, jejímž rezidentem je DJ Romen Hyde.

A cože Vás tedy v sobotu večer ve Fabricu čeká? Rozhodně noc plná kvalitního techna bez kompromisů a snad i kvalitní hudební zážitek. Postarat by se o to měl především hlavní host z Anglie, Makaton live ! Má připraven naprosto unikátní a nový materiál, který vyjde zanedlouho na jeho vlastním labelu Rodz-konez. Jeho živé vystoupení je přehlídkou právě aktuálního industriálního zvuku  a to ve velice taneční podobě, což jistě potvrdí všichni, kdo Makatona naposledy slyšeli v České Republice, a to na severočeském festivalu Shotgun.

Právě tam Makaton vytvořil úžasnou atmosféru a sám vystoupení doprovázel překvapivou taneční performací. Dalšími, koho si budete moci vychutnat bude jablonecká dvojka Daho & Ginger. Ti zahrají jak to nejaktuálnější techno, tak celou řadu oblíbených technoklasik, což je s nimi už neodmyslitelně spjato. Výčet účinkujících uzavírá jejich severočeský kolega a oblíbenec, DJ Spyro. Ten ukončí celou noc řádným nášupem dynamiky a energie těmi nej vinyly ze svého recordbagu.
    
Pokud tedy patříte mezi fandy ostřejšího techna, nebo elektroniky, neváhejte a vyražte už tuto sobotu do Ostravy, do klubu Fabric. Čeká vás tam řádná nálož dobré muziky a zábavy!

info: www.rodz-konez.co.uk

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016