PARTYINFO

 

SEVERNÍ VÍTR JE KRUTÝ

Datum konání:
15.03.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Daho & Ginger, Mooris, Jerry, Hydrophonic, Mooris, Wally D
 
 
Víkendové zastávky Severního větru
Parta severočeských DJů má v rámci svého turné namířeno do Brna, Vysokého Mýta, Prostějova a Kladna. Dá se to za víkend vůbec stihnout? :)
 
Netradičně , ale od čtvrtka 15.3, kdy se tour zastaví v brněnském Perpetuu na Jerry-ho noci Hi-Fi s podtitulem Severní Vítr je krutý. Zahrají nám resident Jerry, Daho & Ginger, Mooris, Hydrophonic, Wally D. Celá noc se ponese v duchu funky techna.

Den poté, což je 16.3. Se celá tour přesune do jiné moravské lokality. Vysoké Mýto, bude opět hostit pravidelná noc KLIKA. Za gramce se postaví guru českého minimalu Subsist a jeho věrný kolega Ála. Jako Hosté se předvedou Daho & Ginger společně s Morrisem a celý lineup završí Hugo Strike. Čekejte notnou dávku mnml a jeho odloží.

Poslední víkendovou zastávkou budou dvě města zároveň.

17.3. 2007 se rozjede crew do Prostějova na kalbu Mr. Carla Kinga ,tento moravský promotér připravil další noc plnou kliků a pohodové hudby. V klubu Apollo se nám opět předvede jablonecká dvojice Daho & Ginger. Dále pak skvělý Live Act, Insect Elektrika a samotný Carl King, celý lineup uzavře svým setem Mooris.

O druhé zastávce na Kladně jsem již informovali v týdnu příspěvkěm od Dialecta ! zde

All info www.nula2.cz & www.dynamic-line.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016