PARTYINFO

 

SEVERNÍ VÍTR JE KRUTÝ

Datum konání:
17.03.2007 - sobota
Místo konání:
Kladno - Deep Zone
DJs:
Spyro, Cyp live (inceptive), Dialect vs. Reznyk, Velbas, Sasha
 
 
Další pokračování ze série akcí Severní vítr je krutý již v sobotu v Kladně
 
 
Na sobotu 17.3. pro Vás všechny technaře připravila pražská crew Rubicon ve spolupráci s Dynamic Line + Nula2.cz další díl technoturné SEVERNÍ VÍTR JE KRUTÝ 2007. Tentokráte budete mít možnost kromě rezidenta této serie - dje Spyra, ochutnat také mechanické třešinky a jahůdky přímo ze sklepního záhonku úspěšného českého producenta CYPa, a nebo se nechat rozdrtit dvojkou Dialect, Reznyk. Další závan severního větru se prožene skrze Kladenský prostor DEEP ZONE.

Party začne kolem deváté hodiny večerní za podpory místních djů Velbase a Sashy. Následovat bude Spyrova energetická koupel, která Vás snad připraví na pořádně studenou sprchou v živého vystoupení projektu CYP.  Až budete úplně modří - ztuhnutí až ke kostem - hodí Vás do pekelných kotlů čertíci Dialect s Řezníkem ve společném projektu Padrť, který kombinuje jejich vlastní hudbu s tvorbou ostatních producentů převážně drsného birminghamského zvuku.

Spyrovi milníky v dj kariéře jsou roky 2002, 2004 a 2006. V roce 2002 zaznamenala celá klubová scéna jméno Spyro díky drtivému vítězství v LIVC DJ CHAMP. Rok 2004 přinesl Spyrovi ocenění Objev roku v anketě Czech Dance Music Awards. Rokem 2006 vyvrcholilo snažení a píle Spyra a u jeho dveří přistála pozvánka do prestižního bookingu Kne Deep. Taková nabídka se neodmítá a tak Spyro sdílí stejnou střechu s takovými Dji jako Rush, Bold, Agent, Marko Nastič a dalšími. V roce 2007 je jedním z pořadatelů tour Severní vítr je krutý.

CYP má za sebou již jeden vinyl vydaný na anglickém Inceptive records, který patří The 65d Mavericks, a v současné době čeká na vydání dalších kousků vlastní tvorby na labelu Pohjola, kde Cypovi dává prostor švéd Grovskopa. Cyp se tak se svým živým vystoupením řadí vedle Elektrabela mezi špičku českého techna, která svůj prostor dostává i za našimi hranicemi. Jen tak dále.

Dialect a Reznyk kombinují možnosti klasického gramofonového a současně digitálních možností softwarového djingu – tedy 2 gramofony a PC plné efektů kabelů a midi. V praxi to pak znamená známé ověřené pecky, nebo naopak úplně neznámé tracky od mladých perspektivních producentů.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016