PARTYINFO

 

NOČNÍ ZMĚNA

Datum konání:
23.03.2007 - pátek
Místo konání:
Liberec - Had
DJs:
Daho & Ginger (nula2.cz), Mooris (dynamic line), Sanny & Andrew J (sever sound djs)
Popis:
start 21:00
 
 
Noční změna v libereckém Hadu
 
 
Už hezkých pár dní fouká v českých klubech pořádně ostrý severský vítr, který se tentokrát vrací zpět do své domoviny na sever, aby zde nabral síly před dalšími výlety do krajů dalekých. Útulné prostory libereckého klubu Had budou potřetí hostit párty Noční změna, která je mladší sestrou techno-noci Noční směna a která je zaměřena především na klidnější taneční styly - house, minimal nebo elektroniku. Navíc, jak už jsme na začátku naznačili, bude tento díl vyjímečný tím, že má tu čest být jednou ze zastávek Severní vítr je Krutý tour 2007. A na koho se můžete tentokrát těšit?

Tak především na Moorise, velmi činorodého člena Dynamic Line crew, který se na jejím chodu zásadně podílí a jeho jméno je podepsáno pod spoustou projektů, které má tato crew na svědomí. Jeho srdcovou záležitostí je minimal na všechny možné způsoby a tak pokud máte rádi tento styl, který je v Čechách na vzestupu, nenechte si jeho vystoupení rozhodně ujít! Pro ty z vás, kteří neradi kupují zajíce v pytli, doporučujeme poslech live záznamu jeho setu z rádia Akropolis - zde

Jak již lineup noci napovídá, lákadlem jistě bude vystoupení dvojky Daho a Ginger. Většina z vás jistě notoricky dobře zná tváře těchto severských „murder boys“, ovšem málokdo ví, že dokáží namíchat minimal nebo house stejně tak dobře jako techno. Takže pokud vás zajímá, jak zní D & G ve své klidnější hudební poloze, přijďte v pátek 23. března do Hada! Připraví si pro vás směs minimalu, elektroniky a starých houseových pecek, které byste od nich ani možná nečekali.

Poslední dvojící, kterou naleznete na lineupu jsou DJs Sanny a Andrew J, kteří hrají pod křídly serveru www.sever.techno.cz. Oba spojuje vášeň pro deephouse s příchutí funky, jazzu a soulu. Sanny je velmi ovlivněn soundem San Francisca a jeho kufr se jenom hemží americkými deskami. Andrew J více inklinuje k anglickému deephouse a tech-house. Jeho oblíbenci jsou Jay Tripwire nebo například Eddi Richards a spousta dalších producentů.

Pokud jsme vás jenom trochu nalákali na další díl naší klubovky Noční změna, budeme se velmi těšit na vaší návštěvu a budeme rádi, když si z naší akce odnesete fajn hudební zážitek. Tak tedy nezapomeňte, vše vypukne v pátek 23. března v libereckém klubu Had, který se nalézá na Vysokoškolských kolejích blok D (mapa zde ) a první deska se rozezní úderem 21. hodiny.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016