PARTYINFO

 

SEVERNÍ VÍTR JE KRUTÝ

Datum konání:
21.04.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Azyl
DJs:
Daho, Mooris, Sidecar
 
 
Severní vítr je krutý i ve Zruči a v Praze
V sobotu se tým severočeských DJů rozdělí a vítr je zavane do klubu Pod Zámkem ve Zruči nad Sázavou a do Punto Azulu v Praze. Doporučujeme obzvlášť tu pražskou zastávku, kde od Moorise a Daha uslyšíte hlavně poslechový materiál a poměrně překvapivě i grime a dubstep.
 
Do Zruče nad Sázavou a útulného malého klubíku Pod zámkem vyrazí Ginger a Spyro. Na programu bude jak jinak, než techno. V Gingerově podání spíše to industriálnější a také možná experimentálnější podpořené vynikajícím mixingem. Spyro zase návštěvníky party roztančí svižnějšími a energií nabitými rytmy. Středočeský technovečírek doplní rezidenti Tyrp a Koobi v podobném hudebním duchu. Pokud máte rádi klubovou atmosféru, není asi moc co řešit, nastartovat autíčko a vyrazit do Zruče na pohodový technomejdan.

V Praze se "Severní krutovětry" už jednou představily. Bylo to na velmi úspěšné akci s Makatonem v klubu Roxy. Nyní se tour do hlavního města vrací v trochu jiné podobě. Do klubu Punto Azul dorazí druhá polovina residentní sestavy turné, tedy Daho a Mooris. Ti si na tento speciální večírek, který bude spíše poslechový připravili extra materiál. I když se jedná o akci v rámci Monotonestereophonics, jejímž residentem je DJ Sidecar, moc techna si zde neužijete. Mooris si připravil více poslechové minimalistické desky a také oblíbenou elektroniku ze své sbírky. Daho zabrousí od hlubokého dubu, k ostřejšímu dubstepu a grime.

Koho tedy skutečně zajímá pohodová a aktuální elektronická hudba, může se přijít tento den rozvalit do křesílek a gaučů klubu Punto Azul. Pro ty, kdo vyrazí do Punta čeká docela fajn překvapení. Každý návštěvník dostane ke vstupence DVD Slices! ( pro neinformované, je to digitální magazín o elektronické hudbě plný reportáží, rozhovorů a videoklipů ) I to snad bude také hodnotná motivace vyrazit za dobrou music.

Pokud tedy pocházíte z Prahy, nebo i odjinud ze středočeského kraje, dobře rozmyslete, kam v sobotu 21. Dubna, za sverním větrem vyrazíte. Obě možnosti jsou více, než lákavé.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016