PARTYINFO

 

SEVERNÍ VÍTR JE KRUTÝ

Datum konání:
28.04.2007 - sobota
Místo konání:
České Budějovice - Marty´s
DJs:
Daho & Ginger, Shorty, Mike E, Bady Bass vs. Legend Bee
 
 
Severní vítr je krutý Tour míří tentokrát na jih
 
 
Tuto sobotu, tedy 28. dubna bude severní vítr řádit především v jižní části naší republiky.Konkrétně v Českých Budějovicích a tamním Marty`s clubu. Jedná se o jedinou zastávku tour v jižních čechách, takže se místní mají na co těšit.

Jako zástupci severočechů zde vystoupí jablonečtí “murder boysDaho a Ginger. Jejich dvouhodinový set zahrají na čtyři gramofony a dva mixy. Představí se v klasické podobě, kdy vystřídají a ukážou mnoho hudebních podob a tváří. Zaznějí ty nejaktuálnější tracky, ale také řada jejich oblíbených historických technoklasik, které bude Daho tahat z Final Scratche.

Hosty ze severu doplní residentní dvojice Bady Bass a Legend Bee, rovněž ze čtyř gramo a dvou mixů. Dalšími, koho si tento večer můžete vychutnat budou DJs: Mike E a Shorty. Ve finále se tedy těšte na klubový technovečírek plný príma taneční muziky a příjemnou tamní atmosféru. Kdo bude zvědav a nezná prostory Marty`s klubu, může se podívat na web. Kdo se chce dozvědět více o této jihočeské zastávce tour, doporučujeme rozhovor s dvojicí Daho a Ginger na www.freeak.net.
 
Přejeme příjemnou zábavu všem. Jak u čtení rozhovoru, tak tanečníkům na akci samotné!


www.martysclub.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016