PARTYINFO

 

KAMIKAZE PARTY - SEVERNÍ VÍTR JE KRUTÝ

Datum konání:
29.06.2007 - pátek
Místo konání:
Benešov - KC Karlov
DJs:
CJ Bolland (be), Daho & Ginger, Spyro
Live:
Cyp
Popis:
vstup 119/149 czk, vip 259 czk
 
 
CJ Bolland vystoupí koncem června v KC Karlov
 
 
Před několika málo týdny zasáhla jako blesk naší zemi zpráva, že jeden z nejoblíbenějších světových DJů a producentů, se chystá na vystoupení v České republice. Dámy a pánové, přichází CJ BOLLAND, producent, který remixoval skladby pro Depeche Mode, Mobyho, Phuture, Orbital, Svena Vätha, The Prodigy, Tori Amos a další slavná jména. V České republice se už objevil na předním festivalu SUMMER OF LOVE.



A 29. června CJ Bolland roztancuje KC Karlov v Benešově u Prahy. Tento prostor po několika desítkách skvělých akcí není třeba představovat. Můžeme ale vyzdvihnout jedny z téměř kultovních akcí Electric Kingdom, Type, Techno masters, kde nás navštívilo tisíce posluchačů taneční hudby. Na KC Karlov se CJ Bollandem dále vystoupí česká techno špička Daho a Ginger, Spyro a live act CYP.


 
Legendární prostory KC Karlov pojmou až 2500 clubberů. Samozřejmostí je skvělá světelná a laserová podívaná s ojedinělou projekcí. Vstupné na tento větrný večírek je 119,- Kč v předprodeji, na místě pak 149,- Kč, VIP vstupenky jsou za 259,- Kč. Ve VIP ZONE na návštěvníky čeká pohoštění v podobě obložených mís, spousty lahodného KAMIKAZE a zároveň máte jedinečnou možnost strávit nezapomenutelné chvíle se CJ-em po boku. Celá VIP ZONE bude koncipovaná tak, aby návštěvníci měli soukromí, avšak ne na úkor tanečního „kotle“. Vzhledem k omezené kapacitě míst v této zóně příliš neotálejte s nákupem lístků.

Nezapomeňte si napsat do kalendáře, že severní vítr zaduje v Benešově29.6.2007, protože na tomto večírku nemůžete chybět. Vstupenky v předprodejích Ticketstream.
 
Dnešní Severní vítr v KC Karlov nebude Severní vítr je krutý Tour se zastaví v Benešově

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016