PARTYINFO

 

KAMIKAZE PARTY - SEVERNÍ VÍTR JE KRUTÝ

Datum konání:
29.06.2007 - pátek
Místo konání:
Benešov - KC Karlov
DJs:
CJ Bolland (be), Daho & Ginger, Spyro
Live:
Cyp
Popis:
vstup 119/149 czk, vip 259 czk
 
 
CJ Bolland vystoupí koncem června v KC Karlov Dnešní Severní vítr v KC Karlov nebude
Severní vítr je krutý Tour se zastaví v Benešově
 
 
Více než dobrou zprávou pro fanoušky a příznivce klubové hudby a techna byla jistě na počátku letošního,  brzkého jara informace o sérii klubových party s názvem „Severní vítr je krutý Tour 2007“  Turné, za nímž stojí čtyři severočeští djs. Daho a Ginger, majitelé vinylshopu Nula2. Dále Spyro a Mooris, organizátoři severočeského elektronického tanečního festivalu Shotgun. Právě tito čtyři jezdci na gramofonech se vydali na turné s úctyhodnými osmnácti zastávkami, kdy mimo klíčových měst naší republiky navštíví i Polsko. Na „šňůře“ „Severní vítr je krutý Tour 2007 se tihle nadšenci snaží o propagaci a podporu jejich vize elektronické taneční hudby.
      
Tour se přehouplo do své třetí třetiny a s potěšením můžeme všem fanouškům ze středních Čech oznámit, že po Praze se sem tento projekt opět vrací. Tentokráte do Benešova. Stane se tak v pátek 4. května v prostorách známého klubu KC Karlov právě v Benešově. Lineup otevře svými breaky půvabná Miss B a připraví pozvolna taneční atmosféru. Severočeši do Benešova dorazí v sestavě Daho+Ginger a Spyro. Jablonečtí „Murder Boys“ vystoupí jakjinak, než na čtyři gramofony a dva mixy. Asi by bylo nošením dříví dolesa upozorňovat na jejich nekompromisní styl hudebního projevu, ale přeci ho připomínáme. Spyro rozpumpuje publikum notnou dávkou své nefalšované a přirozené energie, kterou do každého svého setu vkládá.

Rezidenti turné si na zastávku v Benešově ale pozvali ještě jednoho hosta! Je jím kutnohorský projekt Cyp, který zde tento večer zahraje live! Cyp má za sebou už jeden výtečný release u Inceptive Records britských 65D Mavericks a právě se chystá na hned několik dalších počinů, například u labelu Pohjola, jehož majitelem je švéd Grovskopa. Rozhodně si vystoupení projektu Cyp nenechte ujít. Dočkáte se techna v pravém slova smyslu! Liveup tento večer zakončí residentní DJ M-Sonic, který má v místě také slušnou fanouškovskou podporu.

Pokud tedy máte rádi dobrou taneční hudbu a nevíte, kam se za ní vypravit právě v pátek 4. května, berte tyto řádky, jako srdečné pozvání na vynikající technomejdan do Benešova u Prahy.  Budete vítáni a určitě nebudete litovat. Severní vítr je krutý !!!



 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016