PARTYINFO

 

SEVERNÍ VÍTR JE KRUTÝ

Datum konání:
11.05.2007 - pátek
Místo konání:
Jablonec nad Nisou - D-eppl
DJs:
Daho & Ginger, Spyro, Mooris, Sanny
Popis:
start 21:30, vstup 50 czk
Line-up:
21:30 - 22:30 Daho
22:30 - 23:30 Ginger
23:30 - 01:00 Mooris
01:00 - 02:00 Spyro
02:00 - 03:00 Sanny
03:00 - 04:00 pinec a borec na konec !

 
 
Turné Severní vítr je krutý končí v Jablonci
Severní vítr se pomalu stáčí tam, odkud začal před téměř třemi měsíci foukat, tedy na sever. Po čtrnácti zastávkách se vrací turné Severní vítr je krutý Tour 2007 do své domoviny. Poslední akce v rámci tohoto turné na území České republiky tak proběhne v pátek 11. května v Jablonci nad Nisou v místním klubu Deppl.
 

Vzhledem k povaze prostoru a dramaturgii klubu bude akce zaměřena nepatrně jinak na rozdíl od většiny již uskutečněných zastávek turné. Domácí Daho a Ginger vyrukují s experimentálními elektrobreaky, grime a dubstepem, což není standardní styl téhle djské dvojice. Mooris opráší jak starší pecky, tak nové oblíbené elektronické lahůdky a možná zabrousí i do vod tanečního minimálu. Také Spyro pohledá v bagu spíše volnější rytmy a zahraje uvolněný techhouseový setík. Posledním zůčastněným bude deephouseový mág Sanny, který pravděpodobně uzavře celý mejdam volnými sexy rytmy a funky atmosférou.

Poslední party tour "Severní vítr je krutý" tedy nabízí posluchačům a tanečníkům řádnou porci inteligentní elektroniky, ale také možnost přijít si zatančit, pobavit se s přáteli a snad i jaksi pomyslně zrekapitulovat na baru právě uskutečněné turné po tanečních klubech naší republiky.  Poslední možnost slyšet severečeskou sestavu budete mít ještě 18.05. 2007, ale to si budete muset zajet do Polska konkrétně do Zieloniej Gory a klubu Slaughter. Tam budou reprezentovat severočeský koncept Daho, Ginger a Spyro.
    
Všechny tancechtivé partypeople, elektronické inženýry a znalce alkoholu tedy srdečně zveme v pátek do Jablonce nad Nisou do Deppl na divoký mejdan v duchu fajn music a přátelské rodinné atmosféry. A zkuste nepřijít, zvláště vy, naši nejbližší!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016