PARTYINFO

 

EXPEDITION

Datum konání:
16.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Nifra (bassline.sk), E-lite (djelite.cz), Ryanth (clublife), Athro (athro.net), Paul Andrews
 
 
Expedition party v pražském klubu Retro
 
 
Na expedici za aktuálními styly elektronické taneční hudby se vydáme už 16.02. v klubu Retro na pražských Vinohradech. Návštěvníky čeká pestrý žánrový průřez, o nějž se postará team kvalitních DJs v čele s půvabnou E-Lite či návštěvou ze Slovenské republiky, Nifrou. Tanec, vášeň, zábava. Tak přesně to jsou synonyma pro party EXPEDITION, kterou zaštítil internetový portál Expeditionmusic.com.

DJ E-Lite (vlastním jménem Ester Křížková) začínala svou DJskou kariéru v roce 2002 kurzem v DJ škole MP4 v rodné Ostravě. E-lite svým talentem a hudební rozmanitostí udělala hned dobrý dojem, jak mezi promotéry, tak především mezi klubery. Díky jejím energickým a různorodým setům, si DJ E-Lite získala nejen nemálo příznivců po celém území České republiky, ale i za jejími hranicemi, například v Polsku nebo na Slovensku.

Kombinace její funky rozjeté klubové muziky a sympatické, extrovertní image z E-Lite udělala v relativně krátké době velice žádanou osobnost. Její vystoupení bude nesporně patřit mezi nejzajímavější atributy večera.

Hlavní hvězdou však bude host ze slovenských Michalovců. Devatenáctiletá Nikoleta není přes svůj věk žádná začátečnice a se svým jasně definovaným progressivem obráží kluby jako  Stars, Stará sladovňa, Radical v Košicích, Elefant Arenu v Martině nebo nedávné vystoupení na prestižní Progress Your Mind po boku švédských Under Sun.

Již nějakou dobu má také vlastní rádiovou show s názvem Be Progressed na internetovém radiu Afterhours.fm a její výběr desek si tentokrát osobně bude moci vychutnat i české publikum.

Od progressivu k tranceu blízko a i tento populární styl, který zaplňuje evropské megaakce, bude na party EXPEDITION samozřejmě zastoupen. Jeho reprezentanty budou neúnavní propagátoři nové generace, DJ Ryanth a Athro. Oba mají za sebou mnohá vystoupení po boku dobře etablovaných profesionálů a svým leckdy i eklektickým způsobem hraní nabídnou příjemnou atmosféru každému fandovi muziky s duší.

Abychom hudební paletu pátečního večera rozumně doplnili, pozvali jsme i DJe, který trance před časem pověsil na hřebík a začal se věnovat minimalismu a novým, stylově těžko zařaditelným směrům, Paula Andrewse. Prvky electra, prog-houseu, nu-tranceu a jiných nejsou v jeho podání výjimkou. Pro ilustraci se můžete těšit na interprety jako Gregor Tresher, Trentemoller, Extrawelt nebo Martin Buttrich.

Party EXPEDITION přivítá milovníky kvalitní hudby a dozajista společně s protagonisty nabídne výtečný večírek, na který se budete rádi vracet. A pro příjemný začátek bude přichystán welcome drink.
 
Těšíme se na Vás!
 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016