PARTYINFO

 

MILKSHAKE DELUXE

Datum konání:
09.03.2007 - pátek
Místo konání:
Hradec Králové - Event Music Bar
DJs:
Tomas Haverlik (baroque, sk), Jiriq (event), Martin Trax (martintrax.com), more
Info:
http://www.eventmusicbar.cz
cancel@centrum.cz
 
 
Tomas Haverlik vystoupí v hradeckém Eventu
 
 
V pátek 9. března Vás v hradeckém Eventu čeká luxusní hudební zážitek v podobě taneční session MilkShake deLuxe. Ta doplnila taneční parties v tomto klubu a vedle akcí Boca Chica a Groove nabízí různorodé aktuální proudy taneční hudby. Po minulé vyprodané party s Chrisem Sadlerem si tuto noc si budete moci vychutnat dvouhodinové vystoupení přední postavy slovenské taneční scény, výborného producenta a hudebního fajnšmekra Tomase Haverlika!
 
Tomas Haverlik - bio
Tomas je už přes 8 let představitelem a exportérem slovenské progressivní muziky se zárukou kvality. Jeho produkci nemůžeme zařadit přímo mezi trance, hudba má mnoho společného i s housemusic. Základem je vždy silný motiv, prolínající se celou skladbou, její progressivita spočívá ve stylizaci, celkové atmosféře, kterou posluchači navodí, množství neidentifikovatelných zvuků a efektů, které podtrhují luxusní hudební zážitek.

Tohoto receptu si ihned v roce 2002 všimli angličtí vydavatelé, a hned první vydaná skladba „Hannah“ zaznamenala ctihodný úspěch. Tím se Tomáš dostal do podvědomí světové progressive scény, načež druhá deska s názvem „Tyra“ se dostala do kufru takových es, jako Deep Dish, Sasha, Hernan Cattaneo, Sander Kleinenberg (momentálně jedni z top světových DJs….)a mnoha dalších, podobně smýšlejících umělců. Následující releasy zaznamenaly obdobný úspěch, ať už se jednalo o skladbu Synthia nebo Noel, na které se podílela i slovenská zpěvačka Misha. Všechny skladby jsou součástí všemožných kompilací a setů v podání výše jmenované světové progressive elity. Také díky tomu se Tomáš dostává pod křídla anglického major labelu Baroque records.

Díky svým producentským úspěchům získává Tomáš vlastní prostor na severoamerickém prog-trance radiu „ETN.fm“. Momentálně už má za sebou dva roky vysílání a vy máte jedinečnou možnost, stáhnout a poslechnou si kterýkoliv z jeho 12ti setů, které rádiem proběhli během prvního roku (chech this out). Zároveň připravuje po boku Martina Grednera party Evolution v ostravském Fabricu.

Momentálně už čekají na vydání jeho remixy pro formaci Deepsky a trancové mágy Ali&Fila. Zároveň pracuje na dalších skladbách a remixech pro světové stars a připravuje sety pro vysílání na známých tanečních rádiích po celém světě, kupříkladu Global DJ Broadcast, Proton, nebo Eccentric beats.

Tomášovy producentské počiny jste mohli slyšet ve všech koutech světa, ať už přímo na party, nebo v počítači hudebních fajnšmekrů. Jeho vystoupení je defakto živou ukázkou jeho práce ve studiu. Místo gramofonů používá sofistikovaný software Ableton live!, který mu dává jedinečnou možnost poskládat každý set úplně jinak a nabízí nepřeberné možnosti využití vlastního materiálu. Proto je každé Tomášovo vystoupení jedinečným zážitkem, vždy zcela originální směsice melodií a nálad, které vibrují tělem a odmítají pustit.

Pozvání dále přijal náš dobrý kamarád, který se nedávno vrátil z tour po exotickém Mexiku, dj hrající z Final scratche s příznačným pseudonymem Mexton. Samy se rádi necháme přepravit, jaký hudební rozlet si pro nás připraví. Party Vás dále budou provázet residenti akcí MilkShake, djs Martin Trax a Enjoi, kteří si také připraví pro prvních 100 hostů specielní míchané CD, které dostanete u vstupu. Na stránkách www.martintrax.com si také můžete stáhnout sety, které byli hostům k dispozici na minulé paty.

V klubu bude připravena tematická live míchaná videoprojekce, ty nejlepší ceny na baru, klimatizace a především hudba, která momentálně hýbe (nejen) západní Evropou. Nečekejte jeden styl po celou noc, začínat se bude hezky pozvolna v relaxačním tempu, k ránu se dočkají i příznivci tvrdších beatů. Tak už víš, co budeš dělat v pátek 9. března…?

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016