PARTYINFO

 

15 YEARS OF RAM RECORDS

Datum konání:
05.05.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Andy C (uk), Red One (uk), Mc GQ (uk), Koogi (shadowbox.cz/techno.cz), Suki

2nd stage - Saku, Kaplick, Saboteur
Popis:
start 22:00, vstup 300/350 czk
 
 
Andy C vystoupí v sobotu na Ram Records Night
Drumandbassový DJ číslo jedna přijede společně se svým parťákem oslavit patnácté narozeniny jejich společného labelu do Prahy. Dvojici Andy C a Red One doprovodí na pódiu klubu Roxy MC GQ, takže se těšme na pořádnou jízdu v UK-stylu. Je připravena i videoprojekce a breakbeatový chill-out s Kaplickem, Sakuem a Saboteurem.
 
Drumandbassová událost letošního jara! Už tuto sobotu oslaví respektovaný, anglický label RAM records svoje 15. narozeniny v pražské Roxy, a při této příležitosti nezahraje v klubu nikdo menší, než několikrát za sebou (v minulém roce už po šesté!) zvolený nejlepší drumandbassový dj světa - Andy C. Tuto nejen djskou legendu není třeba dlouze představovat, jeho tracky (Bodyrock, Valley of the shadows, ..), kompilace (Nightlife) a projekty (za všechny Ram trilogy) mluví samy za sebe.

Spolu s Andym přijede Scott Bourne aka Red One, hlasem dvojici doprovodí talentovaný MC GQ. Hosty z Anglie podpoří dvojka domácích djs - Koogi a Suki, v chilloutu "zalomí" parta z breakbeat.cz - Saboteur, Kaplick a Saku, videoprojekci jistí trojice vjs - Igraq, Lukyn a Stephan Kyles. Vstupenky na akci je možné zakoupit v obvyklých předprodejích (www.ticketstream.cz, www.ticketpro.cz, www.ticketportal.cz) za 300Kč + poplatky.

15. narozeniny RAM records už tuto sobotu v Roxy!

Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy

www.roxy.cz
www.drumandbass.cz
www.shadowbox.cz

www.myspace.com/andyramrec
www.ramrecords.co.uk
www.myspace.com/mcgq
www.emcee-recordings.co.uk


 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016