PARTYINFO

 

SHARPBLAZE

Datum konání:
09.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Cymoon, Ladic, Mim
Live:
Kryptum & LAB (portugal)
Popis:
start 21:00
 
 
Portugalské kapely Kryptum a LAB v pátek v Retru
Retro Music Hall v Praze připravuje na pátek akci zaměřenou na tvrdší odnož experimentální elektroniky a jako hlavní hosté byly pozvány dvě portugalské formace Kryptum a LAB. Dále uslyšíte djské sety pánů Cymoona, Ladice a Mima.
 

Elektronická hudba se neustále vyvíjí, morfuje, vstřebává nové vlivy, vzájemně se ovlivňuje, přicházejí nové technologické možnosti. Sharblaze představuje nové směry v cestě elektronické  hudby, která je ovlivněná především zvukem techna, industrialu, ebm a temné psychedelie.

V pátek 9.2.2007 se v pražském klubu Retro Music Hall představí dva portugalské projekty Kryptum a LAB, kteří přesně vystihují současný směr tvrdé a temné elektroniky, která vám na výkonném soundsystému dokáže řádně podráždit vnitřnosti i mozkové závity.

Kryptum lze nejlíp vystihnout jako směs organické a mechanické atmosféry, industriálních rytmů a všemožných zvukových manipulací. Již mu vyšlo pár věcí na kompilacích labelů jako Hypnotica nebo Nocturnal Wizards, brzy jsou na řadě další a v plánu je také celé debutové album a práce na dalším vedlejším projektu.

Hudba LAB je založena na rychlých groovy beatech vytvářejících futuristické prostředí společně s řádně nakroucenými synthy a samply.  LAB živě vystupuje od roku 2005, na kontě má také pár vydaných věcí a snaží se získat co nejvíce zkušeností na poli hudebních experimentů a přinášet svou představu o temné a tvrdé elektronice.

Doplní je domácí djs, o videoprojekci se postarají 000333 z mimo.cz, noM z Phase a Siggy a o prostor VKČ.

http://sharpblaze.darknet.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016