PARTYINFO

 

1. NAROZENINY PH+

Datum konání:
22.02.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Tommy Rogers, Peet, Diome, Tall Boy Slim, Marwin Shamma
Live:
Milan Strnadel (live sax)
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Marwin Shamma
22:30 - 24:00 Diome
24:00 - 03:00 Tommy Rogers vs. Pete vs. Milan S.
03:00 - ??:?? Tall Boy Slim
 
 
Další info k prvním narozeninám klubu PH+
 
 
Oslava  prvních narozenin klubu PH+, která proběhne 22.2.2007 jak jinak než v Dance Club PH+, je oslava všech milovníků a znalců Dance Music.

Našimi celovečerními hvězdami v roli hudebních gratulantů budou Tommy Rogers & Peet, super stars nejprestižnějšího pražského klubu DUPLEX. Tato dvojice je vyhlášenou nejen po celé ČR , ale i v zahraničí. Peet sklízí pravidelně úspěchy v nejlepších Švýcarských klubech, v Polsku a na Slovensku, kde svým uměmím vocal-house a R’n B’ sytí davy náročných party dancers.

Tommy Rodgers je již tradičním hostem Italského VIP Clubu BBking, předního italského Dance Clubu s pravidelně nabitou kapacitou 3500 dancers. Kromě “výletů” na jih si jeho djské umění několikrát mohli užít i v Polsku a na Slovensku. Důkazem jejich jedinečnosti jsou společné performace se světovými DJ ikonami jako dj’s TIESTO, BOB SINCLAIR, DAVID GUETTA, ANTONIE CLAMARAN, ALAN X, CHRIS COX, ROYAL GIGOLOS, CELVIN ROTANE, ATB atd.

České “znalce” již několik sezón baví veleúspěšnou nocí DIRTY DANCING, která je hodnocena jako jeden z nejzábavnějších klubových večerů na české půdě. DIRTY DANCING je zaručenou kombinací talentu, schopností, dovedností a zkušeností těchto Dance Music Stars spojených s originální vizuální show. Třešničkou na dortu je pak jejich společné vystoupení s virtuozním saxofonistou Milanem Strnadelem, profesionálem, který svými live sóly „dochutí“ nezapomenutelnou atmosféru večera.

O jejich umění se tedy po pražských, švýcarských, polských a slovenských prestižních klubech můžete přesvědčit i 22.2.2007 v plzeňském Dance Club PH+ a společně oslavit 1. narozeniny klubu!

 
Plzeňský klub PH+ oslaví první narozeniny

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016