PARTYINFO

 

1. NAROZENINY PH+

Datum konání:
22.02.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Tommy Rogers, Peet, Diome, Tall Boy Slim, Marwin Shamma
Live:
Milan Strnadel (live sax)
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Marwin Shamma
22:30 - 24:00 Diome
24:00 - 03:00 Tommy Rogers vs. Pete vs. Milan S.
03:00 - ??:?? Tall Boy Slim
 
 
Další info k prvním narozeninám klubu PH+
Plzeňský klub PH+ oslaví první narozeniny
 
 
Již ve čtvrtek 22. 2. 2007 oslaví Plzeňský klub PH+ své první narozeniny. Co se za ten rok událo a jak se bude oslavovat se dozvíte zde…

Na počátku roku 2006 byl v Plzni otevřen Dance Club PH+ s vizí dopřát plzeňským znalcům kvalitní taneční hudby zábavu přibližující se úrovni pražských Dance Clubs  jako Duplex, Radost FX, Roxy a to jak technickou vybaveností, tak i zaměřením a kvalitou hudební produkce.

Během prvních měsíců rozkoukávání se Club pomalu dostával do podvědomí nejen Plzeňanů, ale i „hladových„ party-dancers celých západních Čech. Od „křtu“ klubu, jejímž hlavním aktérem byl skvělý DJ Brian, se frekvence dance party v PH+  pro velký zájem rozšířila na hudební produkce pětkrát v týdnu! Pravidelnou specialitkou jsou páteční párty s produkcemi top DJs domácí i zhraniční scény.

V prvním roce bujarého života jste mohli v klubu několikrát  potkat naše domácí DJs: Diome (Fresssh!), Konrád (GB) / Tall Boy Slim (Orgasmatron), Marwin Shamma (Roxy Rocks), Da Moon (Renaissance), Dean Ouvn (Passion), L.P.D. (Fly & Flashy), Macio (Carnaval) na jejich vyhlášených rezidentních nocích plných světel a stylových dekorací.

Ze zahraničních DJs to v klubu rozproudili:
Andro (HU), Andrej Čapek (SK), BIG J (USA), Blen db Rank (Rus/Ger), Bon Finix (GR), Comfy Rob (GB), Chriss Sadler (GB), Martin Haberland (SK), Maxim (FR), Mishek (SK) RyRalio DJs (Lit), Sean Porn (GB)
Zdatně jim sekundovali čeští A.L.I., Maux, Insane, Rawal, Brian, Tvyks, Vectif, Jay, Pellican, TT  & Martini, Face, Chocolate, N*Dee, Alesh vs. One – Half, Noir, KWÉ, Ivan M. & live sax, Lillou, Cubik, Loutka, Leo Lycra, Dave Fish, Pow’em, Wich, BB Mike, Effendy, Airto, Javas, Shorty, Dan Cooley, Axiom, Maztah, Kuba Soulcheck, Jorgos, Enemy, Lucas Hulan, Kary, Bo.Dan a chillout residenty Click Joe, Sir Kir.

O přínosu Dance Club PH+ pro plzeňskou taneční scénu svědčí návštěvnost klubu, která se v průběhu své existence s narůstající tendencí vyšplhala až k číslu 1300 hostů za týden. K tomuto číslu nedílně přispívají free entry večery, které probíhají každé úterý, středu, čtvrtek a sobotu, jejichž „hlavními hrdiny“ jsou DJs  Slim, Tomáš N., Blondýn, Ojeyb a DJ Motyka.

Za necelý rok svého života zavítalo do Dance Club PH+ Plzeň bezmála sedm desítek  DJs  a vyhlášenými večery se protančilo 70 tisíc lidí. Není proto pochyb, že Dance Club PH+ je jedinečným útočištěm svého druhu v celém západním regionu, který může směle konkurovat klubům pražských hudebních fajnšmekrů.

Oslava  prvních narozenin klubu PH+, která proběhne 22.2.2007 jak jinak než v Dance Club PH+, je oslava všech milovníků a znalců Dance Music. Našimi hudebními gratulanty budou Tommy Rogers & Peet z pražského klubu DUPLEX se svojí nocí DIRTY DANCING, která je hodnocena jako jeden z nejzábavnějších klubových večerů na české půdě. DIRTY DANCING je zaručenou kombinací nejlepší House Music a vizuální show.

Třešničkou na dortu je pak jejich společné vystoupení s virtuozním saxofonistou Milanem Strnadelem. O jejich umění se tedy po pražských, švýcarských, polských a slovenských prestižních klubech můžete přesvědčit i v plzeňském Dance Club PH+!

Kromě dárku pro naše narozeninové hosty v podání našich významných gratulantů bude namícháno CD “ The 1st anniversary PH+“. Čestnou roli autora historicky první hudební kompilace zastane DJ DIOME – DJ, který se bezesporu zasadil o vývoj klubové scény v Plzni a jehož noc FRESSSH! V PH+ vyniká světovou úrovní a nadčasovostí.

Ještě nevíte, jak strávit večer 22.2….???
více na: www.janakbros.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016