PARTYINFO

 

DRUMSTATION

Datum konání:
23.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Phillipe (confusion, chorvatsko), Funk Guru (confusion, chorvatsko), Feelipa (confusion, chorvatsko), Akira (shadowbox.cz), Suki (tele2beatz), Beast 67 (drumandbass.cz), Denius (drumandbass.cz)
2nd oldschool stage - Basetix DJs
Info:
http://www.badpoint.cz...
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 50 czk, poté 80 czk
Line-up:
21:00 - Denius
22:30 - Akira
23:30 - Confusion Crew
03:00 - Suki vs. Beast 67
06:00 - End
 
 
Drumstation: profil Confusion crew
 
 
Na pátek 23. února jsme si pro Vás připravili další díl pražské noci Drumstation, tentokrát s podtitulem Croatian Beats. Jak již název napovídá, hlavní hosté budou zakládající členové chorvatského seskupení Confusion, které má na svém kontě nejznámější drum&bassové noci v Chorvatsku. Jako český support jsme zvolili neméně zdatnou oporu v podání DJs Akira, Suki, Beast 67 a Denius. Nezapomněli jsme ani na druhou scénu, kde pro vás bude připraven oldschool a ragga jungle.

Profil Confusion crew:
Phillipe a Funk Guru se jako DJové setkávají v roce 2000 v místním chorvatském klubu Mama Net.club, kde poznávají vzájemný vkus pro drumandbass. Jelikož v Chorvatsku bylo v té době velmi málo drumandbassových akcí, rozhodují se tamější scénu trochu oživit. Již v srpnu roku 2001 pořádají první akci v jednom z nejznámějších záhřebských klubů Attack. Dostává se jim velice kladných ohlasů, a tak se rozhodnou v promotérské činnosti pokračovat.

Zakládají crew Confusion, do níž přibírají další tři členy (Feelipa se k nim připojuje až v roce 2004) a vytváří noc s názvem „Illectric Funk“. Asi nikdo z nich v té době netuší, že během následujících pár let se z této noci stane nejznámější pravidelná drumandbassová noc v Chorvatsku, na kterou si zvou takové hosty jako jsou EZ Rollers, Optical, Klute, Black Sun Empire, Peshay, Marcus Intalex a další.

Mezi jejich největší projekt patří „S*Core festival“ (první chorvatský festival hudby a snowboardingu) a „Illectronic music festival“, jehož druhý díl zakončoval LTJ Bukem spolu s MC Conradem.

Hlavní scéna klubu Cross bude otevřena od 20 hodin, DJské vystoupení začne na obou pódiích ve 21 hodin.

Více informací na:
http://www.badpoint.cz/drumstation
http://www.drumandbass.cz
http://www.crossclub.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016