PARTYINFO

 

LET IT ROLL - CHARITY

Datum konání:
03.03.2007 - sobota
Místo konání:
Olomouc - Envelopa Dance Hall
DJs:
Soulsource (ch), Suki, Anakin, Akira, X.morph, Basstien, C-phone, Limited, Spoggue, Omek, Voodee, Shede, Woofer, Crackenn, Disharmonic, Gotia, Mer-G, Paolo Mercy, Shade, Killer, Gasta
Info:
http://www.ytp.cz...
tomas.vlcek@ytp.cz
Popis:
vstup 80 czk
 
 
DJ Soulsource headlinerem Let it Roll - Charity
 
 
Nebylo třeba dlouho přemýšlet a přicházet na to, jakým způsobem by byl večírek, který se bude konat 3.3. v olomoucké Envelopě, užitečným nejenom pro olomouckou hudební scénu. Zrodila se myšlenka charitativní akce. Nebylo to ani složité, naopak celá organizace proběhla bez jediného problému a s nečekaným zájmem všech zúčastněných.

DJs, které jsme kontaktovali prostřednictvím emailu se během dvou dnů ozvalo na dvacet. Všichni se s velkým zájmem nechali zapsat na lineup. Někteří z nich dokonce zrušili kvůli charitě své vystoupení. Klobouk dolů, pánové!

Agentura YTPromotion Vám nabídne dne 3.3. netradiční večírek v olomoucké Envelopa Dance Hall. Večer plný hudby se odehraje na 3 stagích za podpory dvou desítek DJs a MCs z celé České Republiky, Slovenska a Švýcarska. Jako hosta jsme pozvali švýcarského DJe Soulsource, který by měl večírek příjemně zpestřit. Samotný název akce napovídá, že se bude jednat o "menší" zahřívačku před mega akcí "Let it Roll", která se uskuteční měsíc po Warm Upu.

Naše pozvání dále přijali DJs: Suki, Anakin, Akira, X.morph, Basstien, C-phone, Limited, Spoggue, Omek, Voodee, Shede, Woofer, Crackenn, Disharmonic, Gotia, Mer-G, Paolo Mercy, Shade, Killer, Gasta.

Všichni umělci, organizátoři, partneři i hudební servery se vzdávají honoráře ve prospěch charitativní organizace PETIT o.s. Výtěžek z akce bude použit na nákup technických pomůcek pro lidi s tělesnými a mentálními vadami.

Samozřejmě nejdůležitější součástí celého projektu jste právě Vy, kteří se na nás přijdete podívat. Ze vstupného 80 Kč budou nakoupeny již zmíněné pomůcky.

Těšíme se na Vás a doufáme, že spolu s Vámi splníme účel celého projektu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016