PARTYINFO

 

LA NOCHE ESPAŇOLA

Datum konání:
10.02.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Perfect Club
DJs:
Hector Lopez, Šimon Ornest (saxofon)
 
 
Víkendová nadílka akcí v Perfect Clubu
 
 
ELITE NIGHT - 9.2. Perfect Club

Femme fatal českého DJingu, pro svou krásu a selektorsko-mixérské umění všemi právem zbožňovaná DJ Elite a její exkluzivní taneční noc! Žiješ jen jednou, tak to prožij nesčetně krát! Přijď protančit jedinečnou noc prodchnutou sexy house beaty a jedinečnou atmosférou. Že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky, tě přesvědčí i speciální UP! Love drinky povzbuzující sensualitu a schopnosti empatie.

Pro hladové sushi samples taktéž zdarma. Support – DJ Hozzy.

LA NOCHE ESPAŇOLA - 10.2. Perfect Club

Nová taneční noc nejen pro horkokrevné španělsky mluvící tanečnice a tanečníky. Resident Cafe del Mar ve španělské Altee – DJ Hector Lopez – loupežník ženských srdcí se svou jedinečnou happy housovou nocí jednou za měsíc exkluzivně v Clubu Perfect.

Tentokrát jej podpoří všestranný Šimon Ornest s jeho živými saxofony. A když španělská kultůra, tak podpořená tradiční mediteránskou kuchyní, jak je v Perfectu již zvykem. Tentokrát mlsnou slinu „nakopnou“ klasické španělské „dvouhubky“ – tzv. tapas a trochu euforičtější Sangrie, coby welcome drink, middle drink a see U next month drink. (Powered by UP! Grade Euphory smartdrinks)

www.perfectclub.cz


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016