PARTYINFO

 

E-MOTION

Datum konání:
04.05.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Rich Mowatt (solarstone, uk), Airbase (swe), Kamil Polner (sk), Athro, Stepan Bruck, Libor Cada

2nd stage - Muzzy, Shala, Martin Pago, Michal Pešina, Revolt, Toomuch
Popis:
vstup předprodej 170 czk
 
 
Rozhovor s Michalem Pešinou Rozhovor s DJem Athrem ke květnové E-Motion Předprodej vstupenek na E-Motion se Solarstone zahájen Solarstone a Airbase hosty tranceové E-Motion ve Flédě
Britský projekt Solarstone přijede v květnu do Flédy
 
 
Vážení příznivci brněnské party E-MOTION, s velkou radostí a očekáváním Vám oznamujeme, že 4.5.2007 do klubu Fléda přijali pozvání jedni ze světových pilířů tranceové hudby. K DJům jako Airbase, Kamil Polner nebo Michael C přibylo další producentské duo z britských ostrovů.

To, co bylo pro některé již nesplnitelný sen a pro někoho utopie se stává skutečností. Po dlouhých 12 letech od vzniku tohoto projektu budeme mit tu možnost je poprvé v ČR slyšet. Dají se nazvat živou legendou nejen tranceové hudby, ale celé taneční scény.

Jedná se o dvoučlený projekt, který vznikl již v roce 1994, projekt u kterého pro napsání discografie nebude stačit pouze jedna strana papíru. Řikají Vám něco jména Rich Mowatt a Andy Bury? Ještě ne? Poslední počin této dvojce je spolupráce s výbornou zpěvačkou Jes, která je dvorní vokálistkou pánů Gabriel & Dresden z jejich společného projektu Motorcycle. Výsledkem je skladba Like a Waterfall a jedná se opět o nevšední skvost na poli tranceu.

Poprosím Vás, zavřete oči a chvíli se zasněte. Poprvé v České republice, poprvé na E-MOTION troufám si tvrdit dlouhodobě nejzářivější hvězda na producentském tranceovém poli.

Projekt, který tvoří nejen výborný uplifting trance, ale stejně tak i výborné downtempo. Projekt, který vydal na podzim minulého roku své první producentské album a hned z toho bylo 2CD, které se zařadilo mezi kandidáty na album roku a recenze toto album zařazují mezi vůbec nejvyjímečnější alba v historii tranceu vůbec.

Padlo tolik otázek a zbožných přání, kdy už tu budou, kdy už je někdo doveze. Již teď Vám mohu říci “ano budou tu a nejen Vám se splní sen”.

4.května 2007 se v klubu Fléda splní mnoha lidem sen a zbožné přání se přemění ve skutečnost.

Dámy a pánové, je mi velkou ctí Vám oznámit, že headlinerem párty E-MOTION se stávají britští SOLARSTONE. Jejich vizi hudby přijede předvést do Brna Rich Mowatt jako oficiální DJ SolarStone. Andy Bury se věnuje pouze producentské práci a jako DJ  nevystupuje pro svoji plachost.

I tak to bude jistě nevšední zážitek pro všechny ty, kteří E-MOTION navštíví.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016