PARTYINFO

 

E-MOTION

Datum konání:
04.05.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Rich Mowatt (solarstone, uk), Airbase (swe), Kamil Polner (sk), Athro, Stepan Bruck, Libor Cada

2nd stage - Muzzy, Shala, Martin Pago, Michal Pešina, Revolt, Toomuch
Popis:
vstup předprodej 170 czk
 
 
Rozhovor s Michalem Pešinou Rozhovor s DJem Athrem ke květnové E-Motion Předprodej vstupenek na E-Motion se Solarstone zahájen
Solarstone a Airbase hosty tranceové E-Motion ve Flédě
 
 
Jak zní zvuk Intuition labelu a jak zní nádherný melodický trance v ledovém království? V tomto podání se Vám představí přední tranceová hvězda ze severské země Švédsko! Dámy a pánové na dalším pokračování nejlepopulárnější pravidelné klubové tranceové párty v ČR máme tu čest přivítat zástupce labelu Intuition, skvělého DJe a producenta z ledově krásné země.

Jsem velmi rád, že právě na E-MOTION a poprvé v klubu Fléda máme tu možnost slyšet DJe, jehož podání tranceu je přesně pravým opakem podnebí země ve které žije. V klubu Fléda na Štefánikově ulici v Brně se ve speciálním 2.5hodinovém setu představí švédský DJ a producent Jezper Söderlund známý všem jako AIRBASE!

Po skvělém Martinu Rothovi a Miku Foylovi, kteří udělali tlustou čáru za akcemi Sound of Ibiza a započali novou éru akcí E-MOTION, se Airbase představí v České republice, stejně tak jako jeho předchůdci, rovněž poprvé. Bude odcházet nadšen z atmosféry a celkové pohody party stejně tak jako jeho předchůdci?

Ne nadarmo se říká, že k nejlepšímu klubu patří ty nejlepší párty. Klub Fléda bude mít svoji další pravidelnou noc, tentokráte tranceovou. Je to pro nás závazek a určitý druh naplnění snů dělat věci přesně tak jak chceme, s podporou jakou potřebujeme a jakou si tato akce zaslouží. Aby kvalita byla zachována a akce měli navíc vzestupnou tendenci, rozhodli jsme se pro Vás nachystat ještě jedno velké překvapení.

To, co bylo pro některé již nesplnitelný sen a pro někoho utopie se stává skutečností. Po dlouhých 12 letech od vzniku tohoto projektu budeme mít tu možnost je poprvé v ČR slyšet. Dají se nazvat živou legendou nejen tranceové hudby, ale celé taneční scény. Jedná se o dvoučlenný projekt, který vznikl již v roce 1994, projekt u kterého pro napsání discografie nebude stačit pouze jedna strana papíru. Řikají Vám něco jména Rich Mowatt a Andy Bury? Ještě ne? Poslední počin této dvojce je spolupráce s výbornou zpěvačkou Jes, která je dvorní vokalistkou pánů Gabriel & Dresden z jejich společného projektu Motorcycle. Výsledkem je skladba Like a Waterfall a jedná se opět o nevšední skvost na poli tranceu.

Poprosím Vás, zavřete oči a chvíli se zasněte. Poprvé v České republice, poprvé na E-MOTION troufám si tvrdit dlouhodobě nejzářivější hvězda na producentském tranceovém poli. Projekt, který tvoří nejen výborný uplifting trance, ale stejně tak i výborné downtempo. Projekt, který vydal na podzim minulého roku své první producentské album a hned z toho bylo 2CD, které se zařadilo mezi kandidáty na album roku a recenze toto album zařazují mezi vůbec nejvyjímečnější alba v historii tranceu vůbec. Padlo tolik otázek a zbožných přání, kdy už tu budou, kdy už je někdo doveze. Již teď Vám mohu říci “ano budou tu a nejen Vám se splní sen”.

4. května 2007 se v klubu Fléda splní mnoha lidem sen a zbožné přání se přemění ve skutečnost.
Dámy a pánové, je mi velkou ctí Vám oznámit, že headlinerem párty E-MOTION se stávají britští SOLARSTONE. Jejich vizi hudby přijede předvést do Brna Rich Mowatt jako oficiální DJ SolarStone. Andy Bury se věnuje pouze producentské práci a jako DJ nevystupuje pro svoji plachost, ale i přesto bude v Brně přítomen. I tak to bude jistě nevšední zážitek pro všechny ty, kteří E-MOTION navštíví.

Support těmto hvězdám obstará celosvětově známý producent, autor hitů Heart of Sun a Soul Cure, středoevropský upliftingový král, člověk kterého si vzal pod ochranná křídla labelu ARMADA Armin van Buuren a především momentální slovenská tranceová star číslo jedna KAMIL POLNER. Celou párty rozjede brněnský Libor Čada a vycházející česká upliftingová hvězda Stepan Bruck a konec celé party bude patřit zástupci pražské tvrdší tranceové školy DJ Athro.

Klasický standartem E-MOTION je kvalitní zvuk a světelná show. Tentokrát se můžete také těšit na velkoplošnou videoprojekci. 2stage na baru se ponese v duchu progressive minimal electro houseu.

Nezbývá než dodat:
Všichni kdo máte rádi trance, kdo jste měli rádi Sound of Ibizu, kdo jste zažili atmosféru na poslední E-MOTION a nebo se chcete jen bavit, tak přesně pro ty je datum 4. května 2007 nezbytnost. V Brně v klubu Fléda se bude rozdávat světový trance v tom nejlepším klubovém podání!

See ya 4. května na Flédě!

 
Britský projekt Solarstone přijede v květnu do Flédy

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016