PARTYINFO

 

KOULE

Datum konání:
16.03.2007 - pátek
Místo konání:
Tábor - Milenium
DJs:
Marcel Woods (marcelwoods.nl, nl), Bon Finix (bonfinix.com), Martin Gredner (martingredner.com), Drastics (myspace.com/djdrastics), Wizard (oh-la-la.dj)
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
vstup 220/250/300 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Martin Gredner (martingredner.com)
22:30 - 00:30 Bon Finix (bonfinix.com)
00:30 - 02:30 Marcel Woods (marcelwoods.nl / NL)
02:30 - 04:00 Drastics (myspace.com/djdrastics)
04:00 - 06:00 Wizard (oh-la-la.dj)
 
 
Poslední informace ke Kouli Anketa s českými DJi k akci Koule Marcel Woods vystoupí poprvé v Česku
Koule s Marcelem Woodsem - první informace a předprodej
 
 
16.3. se v táborském klubu Milenium uskuteční velkolepá taneční párty s názvem Koule. Koule je koncipována jako velká taneční párty, evropského formátu, která je určena převážně pro moderní mladé lidi, kteří "jdou s dobou", sledují módní trendy, mají rádi elektronickou taneční hudbu a chtějí se příjemně a dobře pobavit s přáteli.

Z těchto důvodů kladli organizátoři důraz jak na pečlivý výběr prostoru, kde se tato nová klubová noc uskuteční, tak také na kvalitní line-up a s ním spojenou rozmanitost hudebních stylů, které na této párty zazní. Na Kouli si přijdou na své jak fanoušci progressive music či electra, tak i nadšenci house music a milovníci techna.

Jako hlavní host na Kouli vystoupí Dj, který vystoupil na předních tanečních festivalech Evropy, jako jsou Sensation Black, Innercity, Mystery Land, MayDay, Dance Valley, Antwerp Is Burning, Defqon 1 a Trance Energy. Tím hostem není nikdo jiný, než holandská star světového formátu, DJ a producent Marcel Woods, který do České Republiky přijede odehrát svůj set vůbec poprvé.

Společně s ním na akci vystoupí kyperský princ českého původu, vynikající DJ Bon Finix, dále ostravský progressivní matador Martin Gredner,  mladý pražský hard DJ Drastics a mladoboleslavský technomasér Wizard. Akce se uskuteční v táborském klubu Milenium, který v nedávné době prošel celkovou rekonstrukcí, díky níž v Táboře vznikl nádherný klubový prostor světových parametrů. Je zde prostorný sál s bohatým světelným a zvukovým parkem, s veškerým technickým vybavením a s několika bary, jejichž ceny nemají konkurenci.

Kromě skvělé muziky je pro vás připravena řada dalších překvapení, například velkoplošná videoprojekce, nebo světelné efekty, o které se postará mimo jiné i nejsilnější barevný laser v České Republice.

Online předprodej vstupenek na akci Koule začal ve čtvrtek 8. 2. 2007 exklusivně v E-shopu serveru www.DJZ.cz za cenu 220,-CZK za 1 vstupenku. Na místě pak vstupenky budou stát 250 korun do 23:00 a 300 korun od 23:00 hodin. Brány klubu otvíráme ve 20:00.

Párty Koule bude předcházet několik warm-up akcí s názvem Kick Da Night (Koule warm-up) které se postupně uskuteční po celé republice. Jejich seznam a další info o Kouli naleznete na webové prezentaci www.myspace.com/koule

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016